Site icon DieHaber.Com

Nürnberg Oyuncak Fuarı 30 Ocak’ta başlıyor

Spielwarenmesse 24

69 ülkeden 2,142 firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan bu etkinlik, 128 ülkeden yaklaşık 58 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamayı bekliyor. Türkiye’den 30 firma, fuara katılarak yerini alacak.

Fuarda, 396 yeni oyuncağın sergileneceği bildirildi. Ziyaretçiler, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesini inceleme fırsatı bulacaklar. 3 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek olan fuar, özellikle işadamlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Fuar öncesinde, basına yeni oyuncakların tanıtılacağı da belirtildi.

Fuarın Tarihçesi ve Önemi

1949 yılından bu yana her yıl düzenlenen Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı, oyuncak ve oyun sektöründeki en büyük uluslararası ticaret fuarı olma özelliğini taşıyor. Fuar, sadece oyuncak işiyle ilgili ticari ziyaretçiler, gazeteciler ve davetli konukları ağırlıyor.

Sergilenecek Ürün Kategorileri

Fuarda sergilenecek ürün kategorileri arasında model yapımı, hobiler, model demiryolları ve aksesuarları, teknik oyuncaklar, eğitici oyuncaklar, aksiyon oyuncakları, oyuncak bebekler, oyunlar, kitaplar, öğrenme ve deney setleri, multimedya, şenlikli ve trend ürünler, karnaval malzemeleri, ahşap oyuncaklar, el sanatları, hediyelik eşyalar, sanat ve el işi malzemeleri, yaratıcı tasarım ürünleri, spor, boş zaman ve açık hava etkinlikleri, okul malzemeleri, kırtasiye, bebek ve bebek ürünleri, çoklu ürün grupları yer alıyor.

Exit mobile version