Site icon DieHaber.Com

Nürnberg DİTİB’ten birlik ve beraberlik iftarı

Eyüp Sultan Camii’nin parkında kurulan Ramazan Çadırı’nda düzenlenen programda, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, DİTİB Eyalet Birliği Kuzey Bavyera Bölge Başkanı ve Eyüp Sultan Camii Başkanı Hasan Aslan, SPD Eyalet Milletvekili Arif Taşdelen, Din Hizmetleri Ataşe Vekili Șemsettin Arslan, Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Mahir Kalfa, Muavin Konsolos Ünat Atçalıoğlu, MÜSİAD Bölge Başkanı Emin Bayram, Başkan Yardımcısı Niyazi Koç, Uluslararası Demokratlar Birliği (UİD) Kuzey Bavyera Bölge Başkanı Yılmaz Deliduman, Fürth Belediye Meclis üyesi Ayhan Yeşil, FDP Eyalet Milletvekili adayı Bülent Ekrem, THY Nürnberg Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı ile birlikte çok sayıda davetli hazır bulundu. İftar Programı’nda mülteciler de unutulmadı. Davetlilerin yanında çadıra akın eden mültecilere cemiyet görevlileri tarafından iftar ikramında bulunuldu.

ASLAN: RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

Din Hizmetleri Ataşeliği Büro Görevlisi Cevdet Akan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve İlahiler ile başlayan programda kardeşlik ve paylaşma ayı olan Ramazan-ı Șerif hakkında açıklamalarda ve tavsiyelerde bulunan DİTİB Eyalet Birliği Bölge Başkanı Hasan Aslan, konuşmasında ayrıca birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çekerek “Rabbim Birlik ve beraberliğimizi bozmasın“ dedi.

KÜL: STK’LARA BÜYÜK GÖREVLER DÜȘMEKTE

STK’lara birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda büyük görevler düştüğünün altını çizen, Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül’de bu etkinliğin tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşşekür etti. Taner TÜZÜN / NÜRNBERG
 

Exit mobile version