Site icon DieHaber.Com

Nürnberg Başkonsolosluğu üç bayan diplomat

Fatma Taşan Cebeci

İlk kez, aynı anda üç bayan diplomat göreve başladı. Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci, Başkonsolos Yardımcısı Ülker Erçetin ve Konsolos İrem Şahin Chalupka, bir arada görev yapmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek şunları söylediler:

Fatma Taşan Cebeci: “Bu güçlü ekip ve bu hanımlarla güçlü işler yapacağız. Onların desteği ile daha da güzel, güler yüzlü, hızlı ve verimli konsolosluk hizmetleri sunacağımıza inanıyorum.”

Ülker Erçetin: “Yüzüncü yılı kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu yüzyılda da üç bayan meslektaşımla ve amirimle burada olmak bir mutluluk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ve buradaki Türk toplumu vatandaşlarımız içinde tüm gayretimizle çalışıyoruz.”

İrem Şahin Chalupka: “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, çok kıymetli Başkonsolosum ve Başkonsolos Yardımcım ile birlikte çalışıyor olmaktan onur duyuyorum. Hep birlikte, Başkonsolosluğumuzu daha da ileriye taşımayı umuyoruz.”

Bu tarihi an, Nürnberg Başkonsolosluğu’nda görev yapan üç bayan diplomatın birlikte ülkelerini temsil etme kararlılığını ve güçlü bir ekip oluşturma azmini yansıtıyor.

Exit mobile version