Site icon DieHaber.Com

Nürnberg Basın Kulübü Kemer’de

Nürnberg Basın Kulübü

Göynük Mahallesi’nde bir otelde düzenlenen organizasyona, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, AGC Başkanı İdris Taş, Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer, Nürnberg Belediye Başkan Yardımcısı Christian Vogel, TÜRSAB Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba, İki Cemiyetin partnerliğini kuran 15 yılda başarıyla sürdüren önceki dönem başkan Mevlüt Yeni, Dr. İsmail Baloğlu ve AGC yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gecede, Nürnberg Basın Kulübü Saymanı Dieter Barth’a AGC yönetimi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması da düzenlendi.

Gecede, organizasyona katkılarından dolayı plaket takdim edilen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Nürnberg ve Antalya gazetecileri arasında bir köprü vazifesi gören bu etkinlikleri önemsediklerinin altını çizerek, Alman gazetecileri Kemer’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İdris Taş: Nürnberg Basın Kulübü temsilen misafirimiz olan Alman meslektaşlarımız ile Antalya Valisi Sn. Hulusi Şahin, Kemer Kaymakamı Sn.Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Sn. Necati Topaloğlu’nun da onurlandırıldığı gala gecesinde bir araya geldik. Medya Köprüsü projemize katkı sunan KETAV Başkanı, Ulusoy Otel Genel Müdürü Volkan Yorulmaz’ ile TURSAB Kemer Başkanı Mehmet Akbaba’nın da katıldığı akşam yemeğinde Nürnberg Basın Kulübü başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer Nürnberg Belediye Başkan Yardımcısı Christian Vogel ve Alman meslektaşlarımız ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Gecede Nürnberg Basın Kulübü Saymanı Dieter Barth’a AGC yönetimi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Göynük Amara Luxury Resort’taki Gala Gecesi Alman meslektaşlarımıza ve Medya Köprüsü projemize katkı sunan isimlere hediye takdimi ile son buldu.

Heyet Antalya’da bulunduğu 4 günlük ziyaret kapsamında Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Özlenen Özkan’ı da ziyaret ettiler.

Ailesi ile birlikte Antalya’da tatilde bulunan Bavyera eski Başbakanı Günter Beckstein’de heyetle birlikte oldu. Taner TÜZÜN / ANTALYA -NÜRNBERG

Exit mobile version