Site icon DieHaber.Com

Ne değişti?

kubilay toptaş

Bu hoca değişikliğinden sonra görmek istediğimiz ama gerçekler hiç de öyle değil.
Erol Bulut gitti, Emre Belözoğlu geldi.

Peki Fenerbahçe’de oyun değiştimi oyunun içerisindeki eksikler bitti mi?
Kimin işine yaradı? Kimler tedirgin? Kimler geleceğe dair endişeyle bakıyor?
Fenerbahçe Teknik Direktörü kim olursa olsun takımda farklı ülkelerden, değişik karaktere sahip oyuncuları idare etmek ve otoriteri sağlamak zorunda çünkü her biri kendini ilk 11’in vazgeçilmezi sanıyor.

Herkes şampiyon olmak isteyen Fenerbahçeden fazlasını bekliyor. Baktığımızda ilk yarıda isabetli şutu yok sadece duran toplarla düşme hattında olan bir takıma karşı tehlikeli oldu. Üstelik sahada ne yaptığını bilmeyen bir Denizlispor bile Fenerbahçe karşısında pozisyona girdi çünkü sadece gol atma arzusu olan bir Fenerbahçe savunmayı ihmal ediyor.

Fenerbahçe’nin oyuncuları kaliteli ama bu kaliteli futbolcular saha içindeki oyuna dair sorunu çözemiyor.

Bundan sonra her maç final maçı olur zor ve sıkıntılı bir Belözoğlu dönemini bekliyorum. Dün seyrettiğim takım seri galibiyetler alabileceğini düşünmüyorum.
Erol Bulut bu ilk 11’le sahaya çıksaydı ne olurdu acaba?

Ben tekrar söylüyorum; sadece Erol Bulut’a faturayı kesmek doğru değil sorumlu olan Emre Belözoğlu ve ekibi de gitmeliydi…

Ali Koç şimdiden yeni bir Teknik Direktör arayışına başlamalı, önümüzdeki sezon Emre Belözoğlu ile yoluyla devam ederse büyük bir hata yapmış olur, gerçi şampiyonluk giderse kendiside bırakır.

Exit mobile version