Site icon DieHaber.Com

Türk işadamı "MöbelOn"u hizmete açtı

Almanya’nın Offenbach kentinde Türk işadamı Serkan Karslı Türk ve Alman mobilya markalarını tek bir çatı altında buluşturduğu Möbelon mobilya mağazasını hizmete açtı.
“Onlarca marka binlerce seçenek” sloganıyla açılan MöbelOn 3 bin 200 metrekarelik mağazasıyla Avrupa’nın en büyük Türk-Alman mobilya mağazası oldu. Daha önce İstikbal Mobilya’nın bulunduğu 63065 Offenbach- Bismarckstrasse 79 adresinde hizmete giren MöbelOn mağazasında Enza Home, Yataş Bedding, Çilek, Kilim, Saloni gibi büyük Türk markaları ile Hacker, Nolte,Recor Home, Blaupunkt, Siemens, Nobilia, Blanco, Miele, Bosch ve Franke gibi dünyaca ünlü Alman markalarınıda bulabileceksiniz.

Vatandaşlarımız en iyisine layık

Açılış kurdelesini vatandaşlarımız her şeyin en iyisine en güzeline layık diyerek mağaza çalışanları ile birlikte kesen Serkan Karslı, “Müşteri memnuniyeti ilkesini çalışma ve başarı prensibi olarak benimsiyoruz” dedi ve müşterilerin satın alacakları ürünler için tecrübeli çalışanlarıyla danışmanlık hizmeti verildiğini söyledi.

Modern çizgili ürünler

3 bin 200 metrekarelik satış alanı ve 390 ve bin 200 metrekarelik iki ayrı deposuyla Avrupa’nın en büyük mağazasına sahip MöbelOn, modern en son teknik elektrikli aletlerle donatılı mutfak takımı, yenilikçi, modern çizgili koltuk, yatak ve yemek masası mobilya gruplarının yanı sıra, koltukların şıklığını tamamlayan halılar ve aksesuarlarıyla açılışa katılanların büyük ilgisini gördü.

Alman teknolojisi ve Türk tasarımı MöbelOn ürünlerinin üretiminde Alman teknolojisi ile Türkiye’nin kalite ve tasarım anlayışının hakim olduğunu vurgulayan MöbelOn sahibi ve Genel Müdürü Serkan Karslı, “MöbelOn çok çeşitliliği yanında kalitesiyle, tasarımıyla, marka bilinirliği ile burada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek. Ürünlerimizi ücretsiz sevkiyat ve montaj, sıfır faizli 36 aya varan taksitlendirme imkanı ile sunuyoruz. 7’den 77’ye herkese hitap eden MöbelOn’da vatandaşlarımız beğendikleri tarzda kaliteli mobilyaları bizde uygun fiyatlarla bulacaklar. Başta Hessen Eyaleti’nde olmak üzere Almanya’da yaşayan evli çiftlerin, evleneceklerin ve evlerini yenileyeceklerin uğrak yeri olacak ” diyerek mobilya alıcılarını davet etti. İsa DEVEÇEKEN / OFFENBACH

Exit mobile version