Site icon DieHaber.Com

Milli takım eskiden olduğu gibi!

Bizler artık Fatih Hoca’dan sonra futbolcularla ilişkisi iyi olan, dünya futbolunu bilen, hakkı hak edene teslim eden bir hoca geldiği için az da olsa ümitlenmiştik. Egolu, dediğim dediktir diyen Fatih Hoca artık gündem olmaktan çıkacaktı ama gel gör ki Ozan Tufan, Selçuk, Serdar Aziz ve Arda neden milli takıma alındı anlamadık.

Milli takımın yeni hocasını anlayamadım

Diğer taraftan Oğuzhan’ı önce almayıp sonra alıp futbolcuyla ve bizlerle adeta dalga geçen Lucescu’yu anlamak mümkün değil. Oğuzhan’la ilgili açıklaması ise son maçlarda performansı iyi değilmiş, düşünmedim. Buna söylenecek bir şey yok kendine göre haklıdır.
Oğuzhan kötüydü olmalı mı olmamalı mı bir tercihtir ama sonradan son maçını tekrar değerlendirdim ve aldım ile basın toplantısında sadece aptallar fikirlerini değiştirmez dersen bizlerin aklıyla dalga geçersin Sayın Lucescu. Adama sorarlar Selçuk hangi maçta oynadı da beğendin. Ozan’ı haftalardır izlemiyor musun, Başakşehir’de çok iyi performans sergileyen Mahmut’u hiç mi görmedin ve duymadın.
Çok formda olan Serkan Kırıntılı neden başta tercih edilmedi. Üstelik bir de Arda Turan’ı tekrar Milli Takıma davet ediyorsun bunca olaydan sonra, sen Arda affedilmeyi hak ediyor diyorsun da olaylara Fransız kalmışsın sevgili hocam! Arda pişman değilim bugün olsa yine yaparım diyor, ben söyleyeyim değerli arkadaşlar Arda’nın davet edilmesine yukarıdan müdahale edildi bana kimse hikaye anlatmasın.
1.şık, Yıldırım Demirören doğrudan söyledi hatanı düzelt. 2.şık, Ali Dürüst Demirören tarafından söylemesi için görevlendirildi son olarak da yardımcısı Tayfur’a söylendi iletilmesi için, burada kimin aracı olduğu önemli değil vahim olan hocanın bunlara boyun eğmesi.
Sanırım benim gibi bir çoğunuzun nezdinde de Lucescu sınıfta kaldı. Benim merak ettiğim cumartesi yurtdışında oynayan futbolcularımızdan Enes Ünal, Cengiz Ünder, Nuri Şahin, Yunus Mallı gibi futbolculara görev verecek mi yoksa menajer faktörü mü devreye girecek ve yine bize saç baş yolduran futbolcular mı tercih edilecek bekleyelim görelim.
Yazıma son vermeden önce umarım Lucescu çok iyi tanıdığı Ukrayna milli takımını bizim futbolculara iyi anlatır da cumartesi günü yüzümüz güler ve bu tartışmalara ara veririz. Biliyorum çoğunuz Milli takımdan soğudunuz ama unutmayalım bu takım bizim takımımız. Milli formamızın göğsünde Şanlı Al Bayrağımız var.
Herkesin kurban bayramını kutluyorum bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

Exit mobile version