Site icon DieHaber.Com

Merve Özbey, Almanya’da konser verecek

Türk pop müziğinin başarılı ve güzel ismi Merve Özbey, ünlü besteci aranjör ve prodüktör Erdem Kınay ile birlikte Münih’e geliyor.
Isar-Post München’da sahne alacak olan ünlü şarkıcı, gerçekleştireceği konser ile Almanya’da yaşayan Türkler’e unutulmaz bir gün yaşatacak.

2 Ekim Salı günü (bugün) saat 21.00’da başlayacak olan eğlence sonrası sahne alacak olan ikili eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Merve Özbey, konserini sosyal medyadan paylaştığı video ile duyurdu:

“Vuracak”, “Yağmur”, “Topsuz Tüfek”, “Helal Ettim” ve “Duman” adlı şarkıları ile iyi bir çıkış yakalayan Özbey, en güzel parçalarını Münih’te yaşayan Türkler için seslendirecek. Ünlü DJ Erdem Kınay ise kabin başına geçerek setleriyle Merve Özbey’e eşlik edecek…

EN ÖNEMLİ ORGANİZASYONLARDAN BİRİ
Şamdan Events, uzun yıllardır Münih’te düzenlediği canlı konser organizasyonları ile sürekli gündemde kalan en önemli organizasyonlar arasında gösteriliyor.
Şamdan Events’in organize ettiği konserler ile ilgili kapsamlı bilgi edinmek isteyenler 0178 – 46 88 009 numaralı telefonu arayabilirler. Biletlerini online olarak almak isteyenler ise www.eventim.de adresinden temin edebilirler. Bunun yanı sıra Şamdan Events tarafından duyurulan bazı bilet satış noktalarını da çeşitli sosyal medya üzerinden takip etmek mümkün…
Exit mobile version