Site icon DieHaber.Com

Lucescu'yu bırak, önüne bak

Artık Milli Takım ve Lucescu tartışmasını bir kenara bırakmalıyız.

Hep boş konuşuluyor

Yapılan yorumlara bakıyorum da bir ilerleme yok. Sürekli gitsin, bıraksın işi bilmiyor naraları.
Şimdi ne yapmalıyız nasıl bir yol çizmeliyiz? Bir sonraki milli maça yaklaşık 4 ay var. Gönderilecekse şimdi gönderilmeli (her ne kadar federasyon kalıyor dese de), o zaman sorumlularla beraber yeni bir yapılanmaya çözüm aranmalı.
Bunun içinde yabancı kuralının belirlenmesinin yanı sıra ligimizi gençleştirmesidir. Çünkü futbol sadece futbol değil artık endüstriyel olmuş.
Sahadaki 22 kişinin oyunu, milyonlarca kişinin ilgisini çekerken, futbol kulüplerinin yönetimleri ise, artık milyonları temsil eder hale geldi.
Bu nedenle günümüzde futbol kulüplerini yönetenlerin bu kulüpleri en yüksek standartlarda yönetme sorumluluğu var. Artık bu da bilgiye liyakate dayanır.
Futbolcuyu geliştirmek iki türlü olur. Daha iyi futbolcu olması için temelinden başlayıp taktik anlayışına kadar her şey bir program içinde geliştirilir.
İkicisi, takımda belli görevlere uygun oyuncu yetiştirilir veya eksikleri giderilmek için görev yeri değiştirilebilinir.
Bunu yaptıracak da ancak eğitimli bilgi sahibi antrenörlerle olur.
Yıllarca zamanımızı boş boş konuşmakla geçirdik sadece gereksiz yere gündemi meşgul ettik. Ama çözüm aşamasında adım atamadık veya işimize gelmediği için atmadık.
Şu bilgiyi de paylaşalım sizlerle en son baktığım da Avrupanın en yaşlı ve en çok yabancının oynadığı ligdik.
Milli Takım, milli gururumuzdur. Bu takımı değersiz hale getirilmemeli itibarsızlaştırılmamalı. Yetkili kişiler kendilerini toparlamak ve sorumluluk almak zorundalar. Yapamıyorlarsa o koltuklardan kalkmalılar.
Millet olarak vallahi bıktık rezil olmaktan!!!!!

Exit mobile version