Site icon DieHaber.Com

Gül yüzlü Hande için elimizi uzatalım

Hayata tüm gücü ile bağlanan Hande’nin seyehatlere çıkabilmesi, dünyayı keşfedebilmesi ve belki de evlenip bir aile kurabilmesi için uygun iliğe ihtiyacı var.
Hastalığını ilk önce öğrendiğinde paniklediğini ve aynı zamanda öfkeli olduğunu dile getiren Hande Sar, “Çünkü çok farklı hayallerim ve hedeflerim vardı. Sonra kendimi çabuk bir şekilde toparladım ve sonunda ‘YENMEM’ gereken düşmanı tanıyorum. Kemoterapi ve ışın tedavim devam ediyor. Acil olarak kök hücre bağışçısına ihtiyacım var.”

Genetik ikizimi arıyoruz

Sürekli iyimser kalmaya çalıştığını belirten Hande Sar, “Ailem ve arkadaşlarım benim için ellerinden geleni yapıyor. Bundan başka tanıdığım tanımadığım birçok insan bana yardım ellerini uzatmış durumda. Bana uygun ilik aramaları devam ediyor. Çünkü uygun ilik ile lösemi hastalığı tedavi edilebiliyor ve hastalar hayata tekrar dönebiliyor. Çok kolay yapılacak bir tükürük testi ile hayat kurtarabilirsiniz. Genetik ikizimin bulunduğu haberini almak benim en büyük hayalim” diye konuştu.
Hande Sar’a kök hücre bağışı için Alman Kemik İliği Bankası (DKMS) dkms.de/hande-1710 facebook sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca www.help-hande.com isimli internet sayfası da ziyaret edilebilinir. (www.mozaik-gazete.de)

Exit mobile version