Site icon DieHaber.Com

Layıkhan Özder, evlat edinmek isteyene tecrübesini anlattı

Layıkhan Özder

Çocuk edinme sürecinde yaşadıklarını ‘Sana geç kalmadım’ adlı kitabında toplayan Layıkhan Özder, kitabın gelirinin kimsesiz çocuklara bağışlanacağını söyledi.

Özder, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kimsesiz çocuklarımıza yardımcı olmak, çocuk sahibi olamayan çiftlerimize ve tek ebeveynlere yol göstermek aynı zamanda cesaret vermek, bu kitabı yazmaktaki en büyük motivasyonum oldu” dedi.

Layıkhan Özder, Karina Yayınevi’nden çıkan ‘Sana geç kalmadım’ kitabında 17 yıl süren evlat edinme sürecinde yaşadığı sıkıntıları anlattı. Evlat edinmeye karar verdiğinde hiçbir kaynağa ulaşamadığını belirten Layıkhan Özder, kitabıyla  evlat edinmek isteyenlere yol göstermeyi ve farkındalık  yaratmayı hedeflediğini bildirdi.

Layıkhan Özder, “Bu kitabı kaleme almaktaki amacım, evlat edinmeden önceki süreç ve sonrasında yaşanan tüm zorluk ve güzellikleri paylaşma isteğimdi. Bunu birileri yapmalıydı. Neden bu ben olmayayım düşüncesiyle tüm cesaretimi toplayarak, hikayemizi yazmaya karar verdim. Böylelikle, bizim gibi evlat edinmek isteyenlere hem başvurabilecekleri bir kaynak hem de konu hakkında farkındalık yaratmış olacaktım. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kimsesiz çocuklarımıza yardımcı olmak, çocuk sahibi olamayan çiftlerimize ve tek ebeveynlere yol göstermek aynı zamanda cesaret vermek, bu kitabı yazmaktaki en büyük motivasyonum oldu” diye konuştu.

Exit mobile version