Site icon DieHaber.Com

Kuzey Bavyera Kadınlan Kulübü Başkanı’ndan Alman siyasilere çağırı

Gülseren Suzan Menzel

Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Külübü Başkanı Gülseren Suzan Menzel, 14 Ekim tarihinde yapılacak, Bavyera Meclis Seçimleri arifesinde, Alman siyasilere bir çağrı yaparak. Yabancı Düşmanlığına karşı onları uyardı. Gülseren Menzel, Yeter artık diyerek, yabancı düşmanlığına son verilmesi gerektiğini yazdı.Menzel’in çağrısı 350 bin tirajlı Nürnberger Nachrichten gazetesinde yer aldı. Gülseren Suzan Menzel’in  yazısı şöyle:

“Yeter Artik!  Biz Türk kökenli Alman vatandaşları ,bu sene sıcak yaz mevsimi  boyunca, bir sürü tatsız olaylar sonucu, hedef  alındık:   Haziran ayındaki Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı  seçilmesinde, Mesut Özil’in  onunla resim  çektirmesinde ve Alman Futbol  takımının, Dünya Kupası maçlarında kötü  oynayarak, Almanları utandırmasında. Yani  bana öyle geliyor ki,  sanki, bizi Anadolu ya  göndermesinler diye, her şey  için, özür dilememiz gerekiyormuş  gibi.

Siyasi  Partilerin sevgili adayları!

Karalamalara, konuşarak insanları ve ortamı yakan, kundakçılara karşı  ve günlük  yaşamımızda ırkçılığa karşı, artık açık tavır almanızın zamanı çoktaan  geldi!

Ve lütfen  artık anlayınız: Türkiye’deki köklerimiz ile yeni memleketimiz Almanya, bizim için ayrılmaz  bir bütündür ve bizim ortak zenginliğimizdir. Mutluluğumuz için,  bizim ikisine de ihtiyacımız vardır”. Menzel aynı zamanda, Türk asıllı seçmenlere de seslenerek “Mutaka oyunuzu kullanın” dedi. Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

 

Exit mobile version