Site icon DieHaber.Com

Koblenz’de NSU etkinliği düzenleniyor

Program, “NSU Davası-Geriye ne kalacak” adı altında NSU müdahil avukatlarından Mehmet Daimagüler’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bir çok dernek destek oldu

Etkinlik Rheinland Pfalz Türk Toplumu (TG-RP), Alman Sendikalar Birliği (DGB), Koblenz Göç ve Uyum Konseyi, Koblenz Türk Göçmenleri Çalışma Grubu, AStA Hochschule Koblenz, AStA Universitaet Koblenz ve AWO Rheinland Göç ve İnterkültürel Açılım Dairesi tarafından ortaklaşa düzenleniyor.
9 Kasım’da düzenlenecek olan etkinlikte Koblenz Göç ve Uyum Konseyi Başkanı Serkan Genç ile TG-RP Başkanı Ahmet Güneş birer konuşma yapacak. Etkinliği DGB Bölge Genel Müdürü Sebastian Hebeisen sunacak.
NSU davasını müdahil ailelerin gözünden anlatmaya çalışacak olan Daimagüler, davaya ışık tutmaya çalışacak. Ücretsiz girilip takip edilebilecek NSU etkinliği 9 Kasım 2017 tarihinde saat 19.00’da başlayacak. Girişin saat 18.30’dan itibaren olacağı program, tarihi belediye sarayında yapılacak. Adres şöyle: Historischer Rathaussaal, Willi-Horter-Platz 1, 56068 Koblenz. Fevzi KAPLAN / KOBLENZ

Exit mobile version