Site icon DieHaber.Com

Katil Türkiye’ye gitmiş!

Bahar Yaylagül

ALMANYA’NIN Lippstadt kentinde 21 Temmuz 2019’da cesedi bulunan iki çocuk annesi Malatyalı Bahar Yaylagül’ü (33) öldürdüğü gerekçesi ile yargılanan Lokman Ö. (37) beraat etti. Paderborn Eyalet Mahkemesi’nde yargılanan Lokman Ö. 3 celselik yargılamadan sonra serbest bırakıldı. Mahkeme hakimi, Bahar’ın cesedi üzerinde bulunan DNA izlerinin yeterli kanıt olmadığını açıkladı.

Mahkemede konuşan bilirkişi küçük DNA izlerinin suçun işlendiği sırada mutlaka bırakılmadığını belirterek daha önce kimliği tespit edilemeyen birkaç küçük DNA izine rastladıklarını açıkladı. Davada yine Bahar Yaylagül ile cinayet işkenmeden kısa süre önce ilişkisi olan başka bir kişinin olduğu ortaya çıktı. Bu şüpheli ile Bahar’ın cinayet gecesi birkaç kez mesajlaştıkları ortaya çıkarken olaydan sonra Türkiye’ye döndüğü kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Bahar Yaylagül, 21 Temmuz 2019 tarihinde sabaha karşı saat 03.00 sularında bir doğumgünü partisinden eve gelmişti. Bahar’ın cesedini eski eşi Eyüp K. kanlar içinde bulmuştu. Eyüp K., gözaltına alınmış ve 6 hafta sonra salı verilmişti. Olaydan aylar sonra Duisburg’da yaşayan ve Bahar ile ilişkisi olduğu iddia edilen Lokman Ö. gözaltına alınarak yargılanmaya başlanmıştı. 34 buçak darbesi ile öldürülen Bahar Yaylagül’ü katilin evde saklanarak pusuya düşürdüğü ifade edilmişti.

Exit mobile version