Site icon DieHaber.Com

Kamil Uslu kahkahaya boğdu

Avrupa’nın ”Valiz Dolusu Espiri” stand up gösterisiyle kahkaha üstadları arasında yer alan Kamil Uslu sahne aldığı Rödermark’ta katılımcıları katıla katıla güldürdü.
Seçkin izleyicilerin katıldığı Rödermark Yıldız Düğün Salonu’ndaki gösteride aralarında Hessen Türk Toplumu Başkanı ve Almanya Türk Toplumu Eşbaşkanı Atila Karabörklü ile ailesinin bulunduğu Frankfurt ve çevresinin tanınmış simaları da yer aldı.

Alkışlar susmadı

Kahkaha tufanı esen programda, tek kişilik kısa fakat dev gösterisinde kahkaha üstadı Kamil Uslu muhteşem bir performans sergiledi. 24 yıldır Almanya’da yaşayan Ekonomist, Sosyal Güvenlik Danışmanı aynı zamanda komedyen olan Kamil Uslu programında hayata dair bir çok konuyu ele aldı.
Kadın erkek ilişkileri, düğünlerimiz, Türkiye tatillerimiz, yolculuklar da çektiğimiz sıkıntılar, “ithal” damatlar, entegrasyon ve bir çok değişik konulara kendi mizah penceresinden bakarak seyirciye sunan Kamil Uslu ”Gülmek mutluluk belirtisidir. Aynı zamanda gülmek sağlıktır, tamam bir böbrek nakli kadar sağlık içermiyor ama kan şekerini, metabolizmayı, tansiyonu, kalp atışını düzenler” diyerek insanları mutlu ettiğinde kendisi de çok mutlu olduğunu söyledi.

Sazıyla hem duygulandırdı hem coşturdu

Gecede sazıyla sahne alan Serkan Çelik, zaman zaman yanık zaman zaman ise coşkulu buram buram Anadolu kokan türkülerle beğeni topladı. Türk yiyecek ve içeceklerinin de sunulduğu gecede gösteri sonrası hayranlarıyla bol bol hatıra resmi çektiren Kamil Uslu ve Serkan Çelik ve konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren sohbetlerle birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı buldular. İsa DEVEÇEKEN/ RÖDERMARK

Exit mobile version