Site icon DieHaber.Com

Kahraman Tuğçe unutulmadı

Tuğçe Albayrak

ALMANYA’DA Frankfurt ve Offenbach kentlerinin birleştiği yerde Sırbistan kökenli bir genç tarafından darp edilen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak, ölüm yıl dönümünde olayın geçtiği yerde saygı duruşu yapılarak anıldı.

Katılanların gözyaşlarına boğulduğu törende Tuğçe Albayrak yazılı anı yeri kırmızı güllerle donatılıp, Tuğçe’nin isminin harflerinden oluşan mumlar yakıldı.

Tuğçe Albayrak’ın babası Ali Albayrak ile annesi Sultan Albayrak’ın taziyeleri kabul ettiği anma töreninde Tuğçe’nin annesi ile babası başta olmak üzere yakınları, arkadaşları ve katılımcıların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Anıt yerine gelen her katılımcı, “Sen bizim meleğimizsin. Her zaman kalbimizde kalacaksın” diyerek Kahraman Tuğçe’nin asla unutulmamasını, unutulmayacağını gösterdiler.

Öte yandan anma töreninin yapılacağı anıt yerinin bulunduğu restaurantın törenden iki saat öncesindeki binanın çevresindeki kendilerine ait reklam panolarının yenilerini takmaları ise dikkat çekti. İsa DEVEÇEKEN/OFFENBACH

Exit mobile version