Site icon DieHaber.Com

İGMG Kuzey Bavyera Teşkilatı, Anadolu Kardeşlik Festivali düzenliyor

Dolu dolu geçmesi beklenen festivalde, çeşitli uluslardan insanların katılımı ile, çeşitli etkinliklerin yanı sıra, akademik tartışmaların yapılacağı zengin bir program yapılacak.

Kimler davet edildi

Festivale, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Milli Görüş Başkanı Kemal Ergün, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, yazalar, gazeteciler ve farklı sanatçılar davet edildi. Festival de, burada doğmuş olan 3 ve 4.kuşak yurttaşlara Anadolu Kültürünü tanıtarak, aidiyet duygularının  gelişip güçlenmesi amaçlanıyor.

Başkan İsmail Satır bilgi verdi

Festivalle ilgili bir basın toplantısı yapan Kuzey Bavyera İGMG Başkanı İsmail Satır ve İdare Heyeti, festivale, tanınmış kişilerin konuşmacı olarak geleceğini, kurulacak stantlarda, Türk mutfağı yanı sıra, el sanatları sergisi, oyun parkları, satış alanları, sahne programları, yarışmalar olacağını belirttiler.

Resmi açılış 28 Nisan da

Festivalin resmi açılışı,28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 18.30’da yapılacak. Event Palace salonuna, havaalanı metrosu ile kolaylıkla ulaşılabilecek. Araçları ile gelecekler için ise, park yeri mevcut.Taner TÜZÜN / NÜRNBERG
 

Exit mobile version