Site icon DieHaber.Com

Her kadının çantasında olması gereken 14 şey

Her yerde ve her durumda kullanacağımız hayat kurtarıcısı ıslak mendiller! Herkesin çantasında bir paket bulunmalı.<br /> &nbsp;
1 Islak mendil

Her yerde ve her zaman kullanacağımız hayat kurtarıcısı olan ıslak mendiller! Herkesin çantasında bir paket bulunmalı.


2 Parfüm
Çantanızda mutlaka gün içinde girdiğiniz ortamlarda sizi daha dikkat çekici kılacak olan güzel bir parfüm bulunmalı.

3 Ayna

Tüm kadınlar gün içinde sık sık nasıl göründüğünü kontrol etmek istiyoruz. Aynalı camlara ya da mağaza vitrinlerindeki yansımamıza bakmak yerine çantamızdaki minik aynaya bakmak sizce de daha kolay değil mi?


4 Ufak makyaj çantası
İçerisinde; rimel, göz kalemi, pudra, fondöten, allık, pudra fırçası, makyaj süngeri, parlatıcı, dudak kalemi, ruj, göz altı kapatıcısı olmalı.
Eğer çantanıza bunu koymak mümkün değilse ve makyaj yapamadığınızda RUJ adeta bir kurtarıcı görevi görür. Yorgun ya da solgun yüzünüzü canlandırır bakımsızlığını kapatarak imdadınıza yetişir. Bunun için mutlaka yanınızda bir ruj bulundurmalısınız.

5 El dezenfektanı

Gün içinde dokunduğumuz yerlerin ne kadar kirli olduğunu bir düşünün. Kapı kolları, tuvaletler, toplu taşıma gibi örneklerden bahsetsek el dezenfektanının önemi mutlaka anlaşılır.


6 Çakmak

Çakmak sadece sigara içenlerin işine yaramıyor. Kıyafetinizden sarkan bir parça ipten kurtulmaktan tutun da elektrik kesintisine, sürpriz doğum günü partisinde mumları yakmaya kadar birçok konuda işinize yarayacak.


7 El kremi

Yazın sıcaktan kışın soğuktan kuruyan ellerini hem korumak hem de güzel kokmalarını sağlamak için ufak bir el kremini her zaman çantanızda bulundurun.


8 Toka

İster kısa ister uzun olsun saçlarınızdan ne zaman bunalacağınızı bilemezsiniz. Minik bir tel toka ya da pratik bir lastik toka her zaman büyük yardımcınız olacak.


9 Küçük bir dikiş seti

Çorabınız kaçtı ya da eteğinizin yırtmacı söküldü diyelim. Her kadının başına her an gelebilecek bu ufak talihsizlikler için çantanıza sığacak küçük bir dikiş seti çok faydalı olacak.


10 Sakız ya da naneli şeker

Gün içinde koşuşturmaktan çok bunaldınız ya da acil bir toplantıya gireceksiniz. İşte size lazım olan ferah nefes hemen elinizin altında!


11 Nakit para

Hemen hepimiz artık cüzdanlarımızda nakit para yerine banka kartı ya da kredi kartı bulunduruyoruz. Ancak bunların işe yaramayacağı acil durumları göz önünde bulundurup her zaman bir miktar nakit parayı çantanızın bir kenarında tutmakta fayda var.


12 Kimlik belgesi

Dışarı çıkarken mutlaka yanınızda bulunmalı, ihmal etmeyin.

13 Ped

Acil durumlar için çantanızda ped bulundurmak sizi istemediğiniz zor durumlarda kalmaktan kurtaracaktır.


14 Ağrı kesici

Gün içinde karşılaşacağınız baş, kas ya da regl ağrısı gibi durumlarda elinizin altında ağrı kesici bulundurmak çok işinize yaracak.

 
 
 

Exit mobile version