Site icon DieHaber.Com

Hatice ile Ahmet’i katleden Thomas suçunu kabul etti

ALMANYA’NIN Detmold şehrinde geçtiğimiz 11 Eylül’de Türk asıllı Bulgaristan vatandaşı 24 yaşındaki Hatice Bayram ile 6 yaşındaki oğlu Ahmet’i acımasızca katleden Thommas T. (53) yargılanmaya başlandı.

Yargılanmaya başlandı

Detmold Eyalet Mahkemesi’nde başlayan davada Thomas T. için ömür boyu hapis cezası isteniyor. İlk duruşmada Thomas Hatice ve oğlu Ahmet bayram’ı öldürdüğünü belirterek sadece öpmek istediğini söyledi.
İlk duruşmada Thomas T. hakkında hazırlanan iddianame okundu. İddianamede Thomas’ın internette erotik film seyrettikten sonra Hatice’ye sahip olmak istediği fakat ret cevabı alınca 15 bıçak darbesi ile öldürdüğü belirtildi. Thomas’ın ret cevabı alacağını bildiği için yanına bıçak da aldığı vurgulandı. Hatice’nin cesedi üzerinde yapılan otopsiye göre genç kadının ana aort damarının kesildiği ve kaburgalarının kırıldığı kaydedildi. Ayrıca talishiz genç kadının elinde bıçaklama yaraları olduğu ve bunun kendini savunma sırasında aldığı yaralar olduğu aktarıldı.
İddianamede Thomas’ın Hatice’ye olanca kuvveti ile darbeleri indirdiği ifade edildi. Cani zanlın Thomas’ın oturdukları binanın bodrum katında Hatice’ye 15 bıçak darbesi indirerek öldürdükten sonra talihsiz genç kadının cesedini kendi evine taşıdığı kaydedildi.
Gözü dönmüş katil Thomas’ın küçük Ahmet’i de 15 bıçak darbesi ile katlettiği kaydedilen iddianamede Ahmet’in küçük kalbinin de bıçak yarası ile delindiği belirtildi. Ahmet’in kendisini savunmaya çalıştığı belirtilirken iki elinin de bıçak yaraları ile dolu olduğu vurgulandı. Zanlının cinayeti gören küçük çocuk Ahmet’i de annesini aradığı için evine aldığı ve katlettiği kaydedildi.
Katilin 2004 yılında da 24 yaşındaki Sabrina D.’yi bodrum katında 20 kez bıçakladıktan sonra tecavüz ettiği, genç kadının ağır yaralı kurtulmasından sonra 8 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve 6 yıl sonra salı verildiği ortaya çıkmıştı. (mozaik-gazete.de)

Exit mobile version