Site icon DieHaber.Com

Haluk ile Michael’in katilinin robot fotoğrafı basına dağıtıldı

Hamburg Savcılığı ve EG 163 Cold isimli özel cinayet araştırma ekibi iki çocuk cinayeti dosyasının tekrar açıldığını açıklamıştı. Hamburg Savcılığı şimdi Haluk ve Michael’in katil zanlısının robot fotoğrafını basına dağıttı.

KATİL ZANLISI 30’LU YAŞLARDA

Savcılık Haluk Koçal ile Michael Risterer’in 15 Haziran 1981’de kaybolduğunu belirmişti. Haluk ile Michael’in dışarda oyun sonrasında eve gelmedikleri, ailelerinin çocukları aramaya çıktıkları kaydedildi. Çocukların en son Borberger Dünen’de görüldüğü belirtildi. Dosyada bir şahidin çocukları en son 19.20 sularında bir otopark alanında yanlarında bir erkekle gördüğü kaydedildi. Erkek kişinin 30 yaşlarında 180-185 santim boylarında, normal yapılı, koyu renk saçlı ve açık renk gözlüklü olduğu ifade edildi.

3 BİN EURO ÖDÜL

Haluk ve Michael’in cesetleri 29 Temmuz 1981’de saat 16.00’da doğal koruma alanı ‘Die Reit’ te bulunmuştu. Çocukların cesetlerinin ağaçlar altına saklamış olduğu tespit edilirken Hamburg Savcılığı ve EG 163 Cold özel ekibin Haluk Koçal ile Michael Riesterer isimli iki çocuğun 29 Temmuz 1981’de Die Riet park alanında şüphelenilen bir kişi hakkında veya çocukların yanında görülen kişiyi tanıyan erkek kişi hakkında bilgi vermek isteyenlerin 040/ 4286-56789 numaralı telefonu aramalarını istedi. Savcılık katilin yakalanması için 3 bin euro ödül konduğunu da kaydetti.

Exit mobile version