Site icon DieHaber.Com

Hakkımızda

diehaber.com; Almanya Haberleri, Avrupa Haberleri, Son dakika haberleri, Güncel, Politika, Spor, Magazin, Kültür ve Sanat, Dış Haberler, gazeteler ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır.

diehaber.com Avrupalı Türkler’in en çok tercih ettiği haber sitesidir.

diehaber.com özellikle Almanya’da yaşayan Türkler’in ilgi ile takip ettiği haber sitesidir.

İLKEMİZ

Avrupa’da yaşayan Türkler’e yönelik olan haber sitemizde, doğru ve tarafsız olarak haber yayınlıyoruz. Yayınlanan haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşıyoruz. Biz haberi okura ulaştıran “aracı” olarak, hiçbir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bulunuyoruz.

NE YAPIYORUZ?

Öncelikle olarak “Almanya’da yaşayan Türkler” olmak üzere, Avrupa’da yaşayan Türkler’e yönelik meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek size sunuyoruz. Sitemizde, Almanya’da yaşayan Türkler ile ilgili ve Avrupa’da yaşayan Türkler’i ilgilendiren haberi okuyabilirsiniz. Ziyaretçilere haberleri içinde konuya göre ya da ülkelere göre arama yapma seçeneği sunuyoruz. Bu arama, kelime ve ilgili bazlı, yapay zeka ile desteklenmiş gerçek bir haber arama sayfasıdır.

SILA YOLU

diehaber.com; Sıla Yolu’nda gurbette yaşayan Türkler’e destek olmak amacıyla bir ekip oluşturmaktadır. Sıla Yolu’nda olan tüm gelişmeleri haber sitemizden takip edebilirsiniz. Sıla yolu haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için diehaber en büyük haber kaynağıdır! Sıla yolu ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler diehaber’de.

Resmi abonesi olduğumuz ajanslar:

YASAL UYARI:

www.diehaber.com haber sitesinde yer ayal tüm eserler, kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.diehaber.com’a aittir.

www.diehaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, fotoğraflar, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemeler telif hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bunlar www.diehaber.com’un yazılı izni olmadan ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve başka bir lisana çevrilemez. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Talep edilmeden gönderilen malzemelerin sorumluluğu sitemize ait değildir. Gönderilen belge veya fotoğraflar geri gönderilmez.

www.diehaber.com ‚da bulunan ve başka sitelere ait olan linklerin ve bu linklerin içeriği konusundaki sorumluluk sitemize ait değildir. Sitemizde üçüncü şahısların sitelerine linkler bulunmaktadır. Bunların içeriği konusunda bir etkimiz ve yetkimiz yoktur. Bu nedenle bu içerikten de sorumlu tutulamayız. İçerikten, linkin sahip olduğu internet sitesi sorumludur. Bu linklerdeki içerikler bizim fikrimizi yansıtmaz, bizim sitemizi bağlamaz.

Sitemizde marka isimlerinin geçmesi durumunda, bu markanın tüm hukuki haklarının sahiplerinde olduğunu bildirmek isteriz. Sitemize dışarıdan gelen ilanlar, yani banner şeklinde verilen otomatik ilanların içeriğinden ilan sahibi sorumludur.

Yazarlarımızın ve ziyaretçilerimizin yazmış oldukları yazılardan ve yorumlardan www.diehaber.com sorumlu değildir, yazarlar kendileri sorumludur.

Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden www.diehaber.com sorumlu değildir. Özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından haber yönetimi ve editörler sorumlu tutulamaz.

Exit mobile version