Site icon DieHaber.Com

Ehringshausen'da gençler iftar yaptı

Ayasofya Camii avlusunda kurulan çadırda düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda genç katıldı. Avluda yer kalmayınca cami içersine serilen yer sofralarında da iftar açılıp yemekler yendi.

İftar buluşturuyor

Ney dinletisi eşliğinde başlayan etkinlikte Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Ayasofya Camii Din Görevlisi Muhammet Özdemir gençler ile birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek; “Gençler için yapılan bütün maddi ve manevi masraflar ruhu sağlam gönlü sağlam karakteri sağlam nesiller yetiştirmek ve atalarımızdan bizlere bırakılan bu emanetleri sağlam omuzlar üzerinde ecdadımızın yaptığı gibi gelecek nesillere bırakabilmektir.
Ramazan Ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve yardımlaşma ayıdır. Bizlerde genç kardeşlerimiz ile birlikte olmak için bu iftar programını düzenledik. Geleceğin büyükleri olan gençler bizim her şeyimizdir.” dedi ve cami olarak onların yetişmesinde, serbest zamanlarını en faydalı şekilde değerlendirmede yardımcı olduklarını söyledi. İftar yemeğinin ardından teravih namazını hep birlikte kılan gençler camii cemaatine gül suyu ve lokum ikram ettiler.
İsa DEVEÇEKEN / EHRİNGSHAUSEN

Exit mobile version