Site icon DieHaber.Com

Genç işadamı Fatih Altınküpe motosiklet kazasında öldü

Almanya’da helal kesim için 1990’lı yılların sonundan itibaren Alman makamlarına karşı büyük mücadele veren Rüstem Altınküpe’nin oğlu ve şirketin yeni patronu Fatih Altınküpe (28), bugün saat 15.00 sıralarında Hessen Eyaleti sınırları içindeki Butzbach kenti yakınlarında geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirdi.

Motorla gezmeye çıktılar

Merkezi Almanya’nın Asslar Werdorf kasabasında bulunan Altınküpe şirketinin sahibi genç Fatih Altınküpe’nin bugün amcasının oğlu Necmettin Altınküpe ile önlü arkalı iki ayrı motosikletle gezmeye çıktıkları öğrenildi.

Altınküpe kesimin genç sahibi Fatih Altınküpe bugün Giessen kenti yakınlarında geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirdi.


Edinilen bilgiye göre; Fatih Altınküpe ormanlık bir alanda meydana gelen kaza sonrası bütün müdahelelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.
Fatih Altınküpe’nin babası Rüstem Altınküpe, 1995 yılından itibaren başlattığı “şoksuz kesim” mücadelesinde yerel ve federal Alman mahkemelerinde 11 yıl süren bir mücadele vermiş ve en sonunda şoksuz kesim iznini almıştı.
Genç işadamının ölümü Hessen Eyaleti’nde yaşayan özellikle ek sektöründeki Türkler arasında büyük üzüntüye neden oldu. Seyfi ALP / FRANKFURT
Fatih Altınküpe, 2016 yılında firmasını tanıtmak amacıyla bir televizyon programında röportaj vermişti.
İşte o program:

Exit mobile version