Site icon DieHaber.Com

Galatasaray’a şampiyonluğu Muslera getirecek

muslera

Başakşehir’in puan kayıp etmesi Galatasaray için farkı açmak diğer şampiyonluk adayları için arayı kapatmak fırsatı doğdu. Peki, öyle mi oldu?

Fenerbahçe de Giuliano’nun hareketli oyununa eşlik edecek Alper, Soldado ve Aatif etkisiz kalınca Aykut hoca inadı bir kenara bırakıp Valbuenay’ı oyuna aldı ve o dakika dan sonra gördük ki Valbuena ileri hatta ki oyuncuları rakip savunmasın da pozisyona soktu oyuna tempo geldi.
İkinci yarı baskılı oynaması sonucu zor da olsa  uzatmalarda ki  gelen hayati değerindeki golle 3 puanı almasını bildi.
Her ne kadar şampiyonluk hesapları yapılsa da işin aslı Fenerbahçe’nin öncelik hedefi 2. olmak ve şampiyonlar ligi elemelerine katılmak. Matematiksel, lig şampiyonluğu şansı olsa da düşünce bu yöndedir.
Taraftarlar; futbol bu her şey olabilir dese de Galatasaray bu işi götürü.
Pazar akşam oynanan Akhisar-Galatasaray maçı iki kadar anı vardı. İlki Akhisars’ın kaçırmış olduğu penaltı diğeri ise bana göre Galatasaray’a şampiyonluğu getiren Muslera’nın o mükemmel kurtarışı oldu.
Genel olarak daha iyi oynayan Akhisar istediğini alamadı. Galatasaray ise çok formda olsan Rodrigues’le işi bitirdi ve bir adım daha hedefe yaklaştı.
Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş.
Lig böyle biter, nerden biliyorum?
Bilmiyorum!!!
Tamamen duygusal….
Değerli okurlar uzun zaman oldu yazı yayınlayamadık bunu nedeni ise internet sayfamızın yeni düzenlemesiydi. Aralarında benim de yakınım olan gazeteci dostum Şenol Şengül ve Volkan Bağcı çok kısıtlı imkânlarla siz değerli gurbette yaşayan vatandaşlarımızı doğru, ilkeli ve dürüst bir anlayışla haberdar etmek, sadece bir avuç sponsorlar la imkânsızı yapabilmek bu özveriyi takdir etmeye yeter.
Sizlerden ricam sayfayı tıklamanız  ve mümkünse maddi manevi destek olmanız.
Exit mobile version