Site icon DieHaber.Com

Frankfurt’un müzelerini gezdiler

Türk Alman Eğitim Platformu

TÜRKİYE Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosluğun himayesinde çalışmalarını sürdüren Türk Alman Eğitim Platformu, Türkçe Dersi öğrencileriyle Frankfurt’taki müzeleri gezerek bilgi verdiler.

Türk Alman Eğitim Platformu’nun etüt öğretmenleri Gülfer Doğan ile Mutlu Okan refakatında eğitim etkinlikleri çerçevesinde yapılan ziyarette öğrenciler ve velileri müzelerin yaptıkları farklı alandaki faaliyetlerinide inceleme fırsatı buldular.

Çok sayıda müzenin yer alması nedeniyle Müzeler Kenti olarakta adlandırılan Frankfurt’taki müzelerin çoğunluğu her yaştaki çocuklara yönelik proğramlar düzenlemekte, katılımcı çocuklar etkinliklerde çeşitli atölye çalışmalarıyla tasarımdan mimarlığa, resimden heykele uzanan farklı sanat deneyimleri kazanmaktalar. Müze eğitim programlarının farklı yaş gruplarının eğlenceli bir gün geçirmeleri yanında fiziksel gelişimlerini de desteklediğini belirten Türk Alman Eğitim Platformu müze etkinliklerinin üniversite öğrencilerinin refakatinde belirli aralıklarla sürdürüleceğini açıkladı.

Exit mobile version