Site icon DieHaber.Com

Frankfurt Türk Film Festivali için geriye sayım başladı

Almanya’da bankalar ve medya kenti Frankfurt’a bundan 17. Yıl önce başlattığı bir çalışmayla Frankfurt Türk Film Festivali’ni kazandıran festival başkanı Hüseyin Sıtkı, “Şimdiye kadarkilerin en iyisi olması için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
26 Kasım’da özel bir gala ile başlayacak festival ile ilgili son hazırlıkları Diehaber’e açıklayan Hüseyin Sıtkı, “Festivalde Nilüfer, Erol Evgin veya Nükhet Duru’dan birinin konserini de gerçekleştireceğiz”diye konuştu.

İKİ AYRI RESEPSİYON VAR

Frankfurt Türk Film Festivali için salonların ve Türkiye’den gelecek misafirler için kalınacak yerlerin ayarlandığını belirten Hüseyin Sıtkı, “Gelecek sanatçı listesi de netleşiyor. Bu sene hem Frankfurt Başkonsolosluğu ve hem de Frankfurt Anakent Belediye Başkanlığı iki ayrı resepsiyon verecek. Kadınlar hapishanesinde de ilk defa filmler gösterilecek. Ayrıca İlhan Şeşen ve Fransa’dan bir caz grubunun konseri de olacak. Münir Özkul ve Adile Naşit’in de oynadığı Aile Şerefi filminin başrol oyuncusu Mahmut Cevher geliyor. Gençlerin tanıdığı Mert Fırat da aramızda olacak. Frankfurtluların bu defa da festivale sahip çıkacaklarına inanıyoruz” dedi. Seyfi ALP-FRANKFURT
 

Exit mobile version