Site icon DieHaber.Com

Frankfurt Türk Film Festivali çalışanları eğlendi

Frankfurt Türk Film Festivali çalışanları eğlendi

ALMANYA’DA Frankfurt’ta bu yıl 18.’si düzenlenen Frankfurt Türk Film Festivalinde emeği geçen teknik personeller, basın mensupları ve hostesler olmak üzere tüm organizasyon ekibi için bir gece düzenlendi.

Frankfurt Güneş Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleştirilen gecede konuşan Film Festivali Başkanı Hüseyin Sıtkı, ‘Frankfurt 18. Türk Film Festivali çok güzel geçti. Böylesine nezih bir organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür amaçlı bu buluşmadan çok mutluyum. Festivalde emeği geçen çok sayıda arkadaşımız var.” dedi.

Frankfurt Türk Film Festivali Başkanı Hüseyin Sıtkı,  ‘Festivalin geniş kitlelere duyurulması ve her biri büyük emeklerin ürünü olan filmlerin tanıtılması için katkı sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımızı unutmak olmazdı. Bu güzel gecede istedim ki bizleri 18 yıldır takip edip haberlerimizi yazan basındaki arkadaşlarımda aramızda olsunlar, onları da aramızda görelim istedik. Geceye büyük katkı sunan, sponsorumuz Anatolia Restoran’ın değerli işletmecisi Abbas Dağlık Bey’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İlki geçen yıl olmak üzere bu yıl ikinci kez festival sonrası bir gece düzenledik, artık film festivali kapsamında bu buluşmada gelenekselleşti. Birlikte yapılan işler insanlara daima güzel yollar açar, biz de festival komitesi olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştık, bu da bizlere kuvvet verdi’ diye konuştu.

Sabaha kadar eğlendiler 

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencede festival komitesi ekibi, basın mensupları ve emeği geçenler DJ’nin çaldığı müzik ve oyun havalarıyla, dans ederek halaylar çekerek neşeli dakikalar geçirdiler. Ayrıca katılımcıların arasında düzenlenen karaoke yarışması geceye damga vurdu. Şarkı sözlerini takip ederek bir ekran yardımıyla şarkının sözlerini müzikle beraber doğaçlama olarak seslendiren katılımcıların performansları alkışlarla karşılık buldu. İsa DEVEÇEKEN/ FRANFURT

 

Exit mobile version