Site icon DieHaber.Com

Frankfurt IAA’da Dizayn VİP rüzgarı

Kendi alanında dünyanın en önemli organizasyonlarından biri durumundaki Frankfurt Uluslararası Otomibl Fuarı’na (IAA) bu yıl İstanbul merkezli Dizayn VIP adlı Türk firması damgasını vurdu.
Dizayn VIP Frankfurt IAA’da  / Erbakan Malkoç
Almanların dünyaca ünlü markası Mercedes’in ürettiği araçları, İstanbul’daki üretim birimlerinde, “Kişiye özel” hale getiren Dizayn VİP’in araçlarını fuarda izleyenleri büyüledi.
Mercedes araçlarına sağladıkları katma değerle, araçları üç, dört misli daha pahalı satar hale geldiklerini belirten şirketin sahibi Erbakan Malkoç, “2018’de yeni atılımlarımız olacak” dedi.

Dizayn VİP sahibi Erbakan Malkoç, Frankfurt IAA Fuarı’nda, Diehaber’e açıklamalarda bulundu.

SİPARİŞLERİ YETİŞTİRMEKTE ZORLANIYORLAR

Frankfurt İAA’da Diehaber’e özel açıklamalarda bulunan Dizayn VİP’in sahibi Erbakan Malkoç, mevcut araçlarının gelecek 5-10 yıl düşünülerek tasarlandığını belirterek, “Otomobobilde dünyanın en önemli markasına bir Türk firması olarak katma değer katıyoruz. Sadece Türkiye’den değil, dünyanın her yanından özel müşterilerimiz var” diye konuştu.
15 Eylül’e kadar sürecek Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı’nın ilk iki gününde ziyaretçi akınına uğrayan Dizayn VİP’in araçlarına özellikle Rusya’dan büyük talep var. Firma yetkilileri siparişlerde patlama yaşandığını kaydettiler. Seyfi ALP / FRANKFURT

Exit mobile version