Site icon DieHaber.Com

Frankfurt Fenerbahçelilerde yeni yönetim

Frankfurt Fenerbahçelilerde yeni yönetim

Özlem Bumin, Emine Aktürk ve Tülay Künbet’in Divan Kurulu’nu oluşturduğu genel kurulda tek liste olarak girilen seçimde Başkan Tunç Çolak ve ekibi üyelerin tümünün oyunu alarak tekrar yönetime getirildi.

İki yıldan beri Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği Başkanlık koltuğunda oturan ve aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi`de olan, Tunç Çolak liste başı olduğu ve başkanlığa seçildiği kongre sonrası, üyelere bir konuşma yaparak kendilerini seçerek teveccüh gösteren üyelere teşekkür etti. Çolak, yaptığı konuşmada, yeni yönetim kurulu olarak çalışmalarına, yeni bir dernek lokalinin sabitleşmesi, Fenerbahçe Kulübünün hedef 1 milyon üye projesine üye kazandırarak kongre üyelerinin çoğalmasına katkı sağlamanın yanısıra Frankfurt ve çevresindeki Fenerbahçelileri bir çatı altında toplayarak, daha iyi hizmet verebilmek olarak belirledi.

Çolak ayrıca, başta üyeler olmak üzere Frankfurt  ve Çevresi Fenerbahçe sevdalılarına maçlarda daha kolay bilet alabilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını söyledi. Tunç Çolak Başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Cengiz Aktürk (As Başkan ve Muhasip), Emre Bumin (Muhasip) Ferhat Bacak ve Tamer Batan (Medya ve Dış İlişkiler Sorumluları), Timuçin Ayhan, Cem Karadağ (Halkla İlişkiler Sorumluları), Ferhat Barak, Ferhat Bacak, Kerim Yörük  (Gençlik Kolu Sorumluları), Özlem Bumin, Emine Aktürk ve Tülay Künbet (Kadınlar Kolu). Denetleme Kuruluna  ise Murat Işık, Mevlüt Künbet ve Eyüp Alkan seçildiler.    İsa DEVEÇEKEN/ FRANFURT

Exit mobile version