Site icon DieHaber.Com

Focus’tan skandal İslam ve başörtüsü düşmanlığı

Focus’tan skandal İslam ve başörtüsü düşmanlığı

Almanya’da yükselen ırkçılığın nedeni olarak müslümanlar ve İslam olarak gösterilen yazıda başörtüsü yasağı savunuldu.

FOCUS’un skandal yazısında AfD’nin yükselişini önlemek için İslam Din Dersi ile başörtüsü yasağı getirilmesi belirtilirken siyasilere müslümanlar hedef olarak gösterildi. Yazar yazısında İslam ve müslümanlara karşı harekete geçilmemesi halinde ırkçıların saldırıları karşısında şaşırmamaları gibi tehditler savurdu.

IRKÇILARIN göçmenlere ve siyasilere saldırılarını gözardı eden Focus Yazarı Ulrich Reiz, İslam Din Dersi’ne de karşı çıkarak anayasada yer alan inanç özgürlüğü ve din eğitimi hakkını inkar etti.

FETÖ hayranı ve sözde kadın hakları savunucusu ve‘Seküler İslam’ diye uydurma din oluşturmaya çalışan Seyran Ateş’e de yazısında atıfta bulunan Focus Yazarı Reiz, başörtüsü takan bir öğretmenin okul barışını tehlikeye attığı gibi saçma bir dil kullandı.

TÜRKLERİN oyları ile seçilen ve Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti Uyum Bakanlığı Müsteşarı olan Serap Güler’e de yazısında yer veren Ulrich Reiz, Güler’in ‘Genç bir kıza başörtü dayatması tam anlamıyla sapıklıktır’ skandal açıklamasını aktardı.

Exit mobile version