Site icon DieHaber.Com

Görkemli açılış! Offenbach’ta Fish & Steak Restaurant açıldı

Almanya’da Türkler’in yoğun olarak yaşadığı Offenbach’da yıllardan beri beri Gastronomi sektöründe Restaurant işletmeciliği yapan Urfa -Siverekli Abbas Dağlık şimdide kentte dört dörtlük balık ve et restoranı açtı.

Fish ve Balık Restoran ismi verilen işletmenin açılışına Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı ve eşi Hikmet Karartı, Frankfurt Anakent Belediye Başkanı Peter Feldmann ve eşi Zübeyde Feldmann, T.C Frankfurt Ticaret Ataşesi Tansu Günendi, Heusenstamm Belediye Başkanı Halil Öztaş , sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılışta konuşan Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı,”Türk toplumunun bir çok alanda çok başarılı işlere imza attıklarını görmekten mutluluk duyuyorum. Başarılı işadamımız Abbas Dağlık’ı tebrik ediyorum, bu hizmetten yalnız Türk vatandaşları değil,  Alman iş adamları ve kurumları da faydalanmaktadır. “ dedi.

Açılışa katılan Frankfurt Büyük şehit Belediye Başkanı Peter Feldmann,”Böyle bir eseri piyasaya süren Abbas Dağlık arkadaşı tebrik ediyorum. Ben komşu kent Frankfurt’un Belediye Başkanı olmama rağmen yakından tanıdığım Frankfurt’ta da  restaurant çalıştıran Abbas Dağlık’ın davetine ‘hayır’ diyemezdim. Offenbach şehrinin marka değeri böyle bir restaurant ile çok arttı” diyerek övgüler yağdırdı.

Aynı anda 100 kişiye hizmet

200 m2’lik bir mekanda faaliyet gösteren restoranda aynı anda 100 kişiye hizmet sunan restaurant açılışında davetlilere dev bir Orkinos balığınında olduğu balık çeşitleri, steak, salata yanında sıcak ve soğuk içecekler ile isteyenlere rakı ve şarap verildi.

Offenbach ve çevresinin en büyük balık restoranı unvanına sahip olan işletme ile, restaurant sektöründeki  Anatolien marka değerini daha da ilerilere taşımayı hedefleyen Fish ve Steak Haus işletmecisi Abbas Dağlık,” Sağlıklı beslenmek ve genç kalmanın sırlarından biriside kuşkusuz deniz ürünleri yemekten geçer. Kaliteli ve lezzetli balık yemeyi, içkisini yudumlayarak müzik dinlemeyi sevenleri düşünerek yola koyulduk”dedi.

Balıkçı kayığın da içinde olduğu, Türkiye’deki Balık restaurantlarını andıran dizaynıyla ve atmosferiyle bunu en iyi şekilde yansıttıklarını kaydeden Dağlık Hessen Eyaleti başta olmak üzere Almanya’daki balık severler için hem lezzetin hem de huzurun adresi  olacaklarını vurgulayıp ,” Kaliteli ve lezzetli balık ve dört dörtlük Steak yemek isteyen bütün vatandaşlarımızı Offenbach’daki  restoranımıza bekliyoruz” diyerek sektörde iddialı olduklarına vurgu yaptı.

Dördü İtalyan mutfağı üçü Türk mutfağı olmak üzere, Frankfurt ve Offenbach’ta toplam yedi işletmenin sahibi olan Urfa Siverekli Abbas Dağlık, Sekizinci olan Offenbach’daki Anatolien Restaurant bitişiğindekİ Fish ve Steak Evi ile çok iddialı olduklarını söyledi. İsa DEVEÇEKEN / OFFENBACH

Exit mobile version