Site icon DieHaber.Com

Erkekler buna bayılıyor! Sonuçlar sizi oldukça şaşırtacak!

Yapılan araştırmaya göre, erkeklerin hoşlandığı göğüs tipinin tamamen boyutuyla alakalı olmadığı ortaya çıktı. Uzmanlar, erkeklerin büyük ve yer çekimine yenik düşerek sarkmış göğüslerden ziyade şekilli ve diri göğüsleri tercih ettiğini ispatladı.
Prag’ın Charles Üniversitesi’nden araştırmacılar, en çok hangi kadın formunun erkekleri cezbettiğini araştırmaya koyuldu.
 
Çalışmalarından bahseden ekip, “Bütün kültürlerde erkeklerin, doğurganlık potansiyelinin yüksek olduğu izlenimi veren göğüs biçimlerini tercih ettiği varsayılır” diye konuştu.
Büyük göğüsler tipik olarak kadının doğurganlığıyla ilişkilendirilir ve büyük göğüslerin erkek libidosunun anahtarı olduğu düşünülür. Bu hipotezi test eden bilim insanları, farklı ülkelerden 267 erkek arasında anket yaptı.
Ankette erkeklere farklı büyüklükte ve biçimlerde göğüsler gösterildi. Erkeklerin kişisel tercihleri değişmekle birlikte çoğu orta boy göğüsleri seçti. Büyük göğüsler ise ikinci tercih olarak yer aldı.
Araştırmada büyük göğüslü kadınların östrojen seviyelerinin daha yüksek olduğu da ortaya çıktı. Bu, göğüs büyüklüğünün doğurganlık potansiyelinin bir göstergesi olduğu düşüncesini de kanıtlıyor. Ancak büyük göğüslerin zamanla diriliğini yitirmesi ve ağırlıktan sarkması sebebiyle erkeklerin birinci tercihi orta büyüklükte göğüsler.

Exit mobile version