Site icon DieHaber.Com

Emirates, Kabin Ekibi İşe Alım Kampanyasını Duyurdu

Emirates

Havayolu, 5.000 yeni personeli işe alarak dünyanın en iyi uçuş içi deneyim ve hizmetini sunma konusundaki bağlılığını sürdürmeyi hedefliyor.

İşe alım kampanyası, özellikle yeni mezunları, konaklama sektöründe veya müşteri hizmetlerinde en az bir yıllık deneyime sahip olanları ve dünyayı keşfetmeye hevesli bireyleri hedef alıyor. Yeni katılanlar, dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketlerinden birinin parçası olacak ve sektördeki en iyi eğitmenler tarafından konukseverlik ve hizmet becerileri konusunda eğitim alacaklar.

Emirates’in kabin ekibi, 76 ülkeden 140’tan fazla şehri ziyaret edecek ve çok sayıda avantajdan yararlanacak. 2023 yılında 8.000 kabin ekibi işe alarak, pandemi sonrası hizmetlerini genişleten Emirates, şu anda 21.500 kabin ekibi üyesine sahip.

Yeni işe alınan kabin ekibi, Emirates’in Dubai’deki son teknoloji akademisinde sekiz haftalık yoğun bir eğitim programından geçecek. Bu program, kabin ekibine iletişim, liderlik ve stres yönetimi gibi beceriler kazandıracak. Ek olarak, kabin ekibi LinkedIn kurslarına ve en son eğitim programlarına erişim sağlayacak.

Emirates’in çok kültürlü kabin ekibi, 140’tan fazla milletten gelerek 130’dan fazla dil konuşuyor. Ekip, topluluk içinde yaşam boyu dostluklar ve sıkı bağlar kurarak, birlikte çalışmanın ve hizmet felsefesinin gücünü gösteriyor.

Kabin ekibi üyeleri, kariyer gelişim fırsatlarından da yararlanacak, yüksek kabin sınıflarında görev alma veya kabin süpervizörü, amiri veya eğitmeni gibi pozisyonlara yükselme şansı bulacaklar. Ayrıca, Emirates Grubu içindeki diğer pozisyonlara başvurabilecekler.

Emirates’in kabin ekibi, Dubai’de kozmopolit bir yaşam tarzı sürdürüyor ve rekabetçi bir maaş, vergiden muaf gelir, otel ve konaklama masraflarının karşılanması, imtiyazlı seyahat ve sağlık sigortası gibi birçok avantaja sahip. Ayrıca, aile ve arkadaşları için indirimli uçuş biletleri de sunuluyor.

Emirates’in kabin ekibi işe alım kampanyası ve kariyer günleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew adresini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version