Site icon DieHaber.Com

Düşesin saçlarını taradı

ALMANYA’NIN Düsseldorf kentinde ünlülerin kuaförü olarak bilinen Melih Benderlioğlu (31) İngiltere Kraliçesi Elisabeth’in eski gelini olan York Düşesi Sarah Ferguson’un saçlarını taradı. Melih Benderlioğlu, 3 yıldır Geçtiğimiz Köln’de her yıl düzenlenen Lambertz ‘Pazartesi Gecesi-Çikolata’ etkinliğinin kuaförü olarak ünlülerin saçlarını yapıyor.

Benderlioğlu, geçtiğimiz Pazartesi günü de Lambertz Pazartesi Gecesi-Çikolata etkinliğinde Düşes Ferguson’un yanı sıra Wilma Elles, Miss Europa Rosana Davidson gibi ünlülerin saçlarını yaptı.

Ünlü York Düşesi Sarah Ferguson’un saçlarını yaparken çok heyecanlandığını söyleyen Melih Benderlioğlu,’’Benim için çok gurur verici bir andı. İlk kez İngiltere Kraliyeti’nden bir ismin saçını yapıyordum. Ferguson, benimle tokalaştı. İsimimi sordu. Saçını nasıl istediğini sordum. Kendisine kırmızı halı saçı yaptım. Çok sevindiğini ve beğendiğini bana iletti’’diye konuştu.

Etkinlikte Wilma Elles’in saçını kıvırcık olarak yaptığını belirten Benderlioğlu, jimnastik dalında olimpiyat şampiyonu Alman sporcu Magdelena Brzeska’nın da saçlarını taradığını söyledi.

Melih Benderlioğlu, 2015 yılında kuaförlük dalında Almanya şampiyonluğunun yanı sıra Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Bay Saç dalında şampiyon bayan dalında ise ikinci olmuştu. (haberci-gazete)

Exit mobile version