Site icon DieHaber.Com

Durukan Şekerleme, ISM Köln Fuarı’nda

Durukan Şekerleme

Yaklaşık 50 yıllık tecrübesiyle dikkat çeken firma, 20 yılı aşkın süredir katıldığı bu prestijli fuarda, 10 farklı kanala hitap eden inovatif ve katma değerli ürünleriyle ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

Durukan Şekerleme Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Durukan, fuarların sektördeki son teknolojileri ve yenilikleri takip etme, yeni ürünler keşfetme ve işbirlikleri geliştirme açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Ertuğrul Durukan, mevcut ve potansiyel müşterilerle buluşarak yeni projeler geliştirdiklerini ve bu sayede iş hacimlerini ve ihracat ağlarını genişlettiklerini ifade etti.

Son üç yılda 69 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Durukan Şekerleme, 2023’ün ilk yarısında ihracatın ciroya oranının %60’a ulaştığını açıkladı. ABD, Avrupa, Ortadoğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere birçok uluslararası pazara giren firma, yüksek kapasiteli ve kaliteli ürünleriyle bu pazarlarda kendini kanıtlamış durumda. Ertuğrul Durukan, Ar-Ge çalışmalarına yoğun şekilde devam ederek yenilikçi, katma değerli ve taklidi zor ürünler geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Exit mobile version