Site icon DieHaber.Com

Çılgın Türk'ün araba konseri 1,6 milyon kez seyredildi

Çılgın Türk, Dortmund’un kent merkezinde trafiğe kapalı yasak yolda ünlü Amerikalı şarkıcı Dru Hill’in Sleepping in my bed isimli şarkısını, üstü açık BMW arabasında portatif ses düzeni ile seslendirdi.
Karaca’nın videosu 1,6 milyonun üstünde seyredilirken 12 bin 500 kez paylaşıldı, 22 bin beğeni aldı ve 7 bin yorum yapıldı.
Videonun sahibi müzisyen Ekrem Karaca, “Dört hafta önce çarşıda arkadaşım ile geziyorduk. Çok sıcak bir gündü. Aklıma birden böyle bir şey yapmak geldi. Çılgınlıkları severim. Arabamla gezerken şarkı söylerim zaten hep. Arkadaşıma hava güzel, gel böyle bir çılgınlık yapalım dedim. Sonra Dortmund’un merkezinde bulunan Reinoldi Kilisesi’nin önüne geldik. Orası da trafiğe kapalı yasak alan. Çılgınlık olacak ya orda yapmaya karar verdik. O da ayrı bir heyecan oldu. Polis te o sırada bizi görmedi. Ceza yemekten yırttık’’ dedi.
Arabasının direksiyonunda şarkıyı söylerken arkadaşı Zabit Şimşek’in de videoyu çektiğini söyleyen Ekrem Karaca, “İlk önce şaşırdı insanlar, bu deli ne yapıyor gibisinden. Tabii insanların nasıl bir tepki vereceğini bilmiyordum. Hatta işin içinde rezil olmak da vardı. Elime mikrofonu aldım ve söylemeye başladım. Şarkıyı söylemeye başladığım anda insanların bakışlarından, tebessümlerinden beğendiklerini anladım. Ayrıca bu bana daha çok duygu verdi ve şarkıyı daha da içten söyledim’’ diye konuştu. Karaca, videonun yayınlanmasından sonra bir çok profesyonel teklif aldığını belirtti.
Çocukluğundan beri şarkı söylediğini,müzik yaptığını söyleyen Ekrem Karaca, Türkçe, Almanca, İngilizce, Fransızca ve Hintçe şarkılar söylüyor. Almanya’nın bir çok gece kulübünde de sahne alan Karaca, aynı zamanda Dortmund Belediyesi’nde belediye otobüs şoförü olarak çalışıyor.
Daha önce yine 2002’de dünyada hit olan Addictive isimli şarkıyı dört yıl önce otobüs sürerken söyledi. Şarkı söyleyen otobüs şoförü (Der singen der Bus Fahrer) isimli videosu ise facebookta 3 milyonun üstünde seyredilmişti. Ekrem Karaca bu şarkıyı Jamaikalı şarkıcı Truth Hurts ile birlikte Hintçe seslendirmişti. Mozaik-Gazete
https://youtu.be/U9bB23Nd2Bc

Exit mobile version