Site icon DieHaber.Com

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Siegen’de

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Siegen’de

Siegen ADD Başkanı Kadir Koçyiğit konukları selamladıktan sonra Türkiye ile kurulan ilişkilerin öneminine dikkat çektiği konuşmasında “Siegen’de bugün tarihsel bir gün yaşadık. Siegen ADD olarak gelecek yıl 19 Mayıs’ta Samsun’da “İlk Adımın 100. Yılı Kutlamaları” için Türkiye’ye gideceğiz. Bu ziyaret kapsamında Çaycuma’yıda ziyaret etmek istiyoruz. “ dedi ve konuğuna derneğin plaketini takdim etti.

Aynı zamanda Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kurucu üyesi olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise karşılıklı ziyaretlerinin anlamının büyük olduğunu, yurtdışında böylesi aktif derneği ziyaret etmekten memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında, ”Siegen ADD ve beraberindeki heyeti Çaycuma’da ağırlamaktan mutlu oluruz. Köprüleri kurduğumuz bu iki kent arasındaki dostane kültürel ve ticari ilişkiler artınca taraflar kazanacak” dedi.

Siegen ADD Kadın Kolları Sorumlusu Nilay Arslan’da Belediye Başkanının Kimya Mühendisi eşi Belgin Kantarcı’ya bir buket çiçek sundu. İsa DEVEÇEKEN/ SİEGEN 

Exit mobile version