Site icon DieHaber.Com

Canon ‘Oce Colorado 1640’ Printtek’in yıldızı oldu

Printtek’te lansmanı yapılan, rulodan ruloya baskı makinesi Colarado 1640’ta, Canon patentli UVgel teknolojisi de ilk kez kullanılıyor.
Canon, teknolojinin hızlı ilerleyişi ve günümüzde hızın daha fazla önem kazanmasıyla, çağa uygun özelliklerde geliştirdiği UV Jel teknolojisiyle çalışan ilk baskı makinesi Oce Colorado 1640’ı Printtek Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı’nda tanıttı. ‘Oce Colorado 1640’ kurutma sistemi ve hızı ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.
Canon ‘Oce Colorado 1640’ın gördüğü ilgiden mutluluk duyduklarını aktaran Canon Eurasia B2B Pazarlama Müdürü İsmet Özdemir, “Canon patentli UV Jel teknolojisi, baskının anında kurumasını sağlıyor ve kullanıma hızla hazır hale getiriyor. Canon UVgel, baskı yapılan yüzeye hızlı tutunması ve hızlı kuruması sayesinde teslimat sürelerini kısaltarak zamandan tasarruf sağlıyor,” dedi.

Canon, baskı makinesinde çıtayı yükseltti

Canon’un tüm baskı makinelerinde iddialı olduğu pürüzsüz ve yüksek görüntü kalitesine ek olarak, endüstriyel hız ilkesi ile geliştirilen Oce Colorado 1640’ın, LED’li kurutma sistemi ile buharlaştırmalı kurutmaya ihtiyaç bırakmayarak kullanım kolaylığı sağladığını aktaran Özdemir, şu bilgileri verdi:
“Baştan sona verimlilik için Baskı Hizmeti Sağlayıcıları (PSPler) tek bir cihazla; birçok farklı uygulama üretmek, işletim maliyetlerini düşürmek, anında kurutma özelliği ile verimlilikte artış ve yüksek baskı hızına ihtiyaç duymaktalar. Bilişim çağında baskı sektörünün en akıllı, en hızlı ve en dayanıklı ürünü Oce Colorado 1640 ile bu ihtiyaçlara tam anlamıyla cevap verebiliyoruz.”

Canon UVgel teknolojisi hakkında

Exit mobile version