Site icon DieHaber.Com

Bulut veri transferinde Huawei farkı

Şirket, FusionCloud 6.3 koduyla duyurduğu ve tamamen iş dünyasını adresleyen yeni nesil özel bulut çözümünü tanıttı.

FusionCloud 6.3

Birçok farklı sektör için önemli dijital dönüşüm fırsatları içeren FusionCloud 6.3’ün mimarisi, kurumların dijital dönüşüm sürecinde bulut veri transferini en üst düzeyde hızlandıracak ve optimize edecek bir platform üzerine inşa edildi.
FusionCloud 6.3, bileşik altyapı sistemiyle, yönetim ve servislerde çevikliği artırmak amacıyla kullanılan kaynak havuzlarına entegre bir bulut sistemi sunuyor. Bu özel bulut çözümü, yazılım – donanım sinerjisine dayanan teknolojisiyle, üst düzey bir performansa imza atıyor.
Toplamda 42 bulut hizmeti ile en fazla IaaS bulut hizmeti sunma özelliğine sahip olan FusionCloud 6.3, işletmelerin temel uygulamalarını buluta kolayca taşımalarına yardımcı olmak için, GPU ve SAP HANA bulut barındırma hizmetleri de dahil olmak üzere, en güncel yenilikçi teknolojilerden yararlanıyor. FusionCloud 6.3, tek bir sunucu üzerinden 512 kanallı videoların işlenmesini destekleyerek, bu alanda da farklı bir performans sergiliyor.Huawei ayrıca, tümü SAP tarafından sertifikalandırılmış yüksek kaliteli SAP HANA bulut hizmetleri sağlayan sunucular, depolama ürünleri ve sanallaştırma platformları sunan tek tedarikçi olma özelliğine de sahip.

Exit mobile version