Site icon DieHaber.Com

Bir maytap hayatını kararttı

Gökhan Bilgin

Düzceli ve 3 çocuk babası Gökhan Bilgin yaşadıklarını şöyle anlattı: ’’Mutfağa maytap atıldıktan sonra 2 yaşındaki oğlum koşarak geldi. O panikle ben de maytapı pencereden dışarı atmak isterken elimde patladı’’dedi. 

Patlama sırasında sol elinin üç parmağını yarıdan kopan Gökhan Bilgin,’’Yüzümün sol tarafı ve gözüm yaralandı. Kulağımın zarı patladı ve duyma yetisini kaybettim. Üç parmağım ortasından parçalanarak koptu. Koronavirüs salgını yüzünden tedavilerim gecikti. Ne ameliyat olabildim ne de terapilerim yapılabildi’’

Maytabı atanların yaptıklarının yanına kar kaldığını dile getiren Gökhan Bilgin, ’’O gün bugündür hayatım alt üst oldu. Kamera görüntüleri olmasına rağmen failler hala yakalanmadı. Bir maytap hayatımı kararttı. Ne çalışabiliyorum ne de günlük ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum’’

Emeklilik kasasına başvurusunun da ret edildiğini ifade Bilgin, ’’Parmaklarım çalışmıyor ve protez takılması gerekiyor. AOK Sağlık Sigortası da protez ihtiyacımı karşılamıyor. Yılbaşından beri psikolojim alt üst oldu. Geceleri uyuyamıyorum, uyuduğumda ise uykudan ter içinde uyanıyorum’’ dedi. 

Sürekli yine mi maytap atılacak diye pencereden baktığını söyleyen Gökhan Bilgin, ’’Psikolojik tedavi görmeye başladım. AOK’dan protez ihtiyacmının karşılanmasını istiyorum. Ayrıca benim hayatımı karartan faillerin yakalanıp gerekli cezalara çarptırılmasını yetkililerden talep ediyorum’’ diye konuştu. 

Exit mobile version