Site icon DieHaber.Com

BELLA HADID CANNES’DA MAGNUM’LA BİR ARAYA GELDİ

Magnum, bu kampanyanın bir parçası olarak, ikonik klasik dondurma serisini yaratma sürecindeki zanaat ve ustalığını kutlamak amacıyla hazırlanan, Bella Hadid ve Alexander Wang’ın rol aldığı kısa filmi geçtiğimiz günlerde gösterime sunmuştu.
Magnum bugün Cannes’da yeni bir işbirliğini daha açıkladı. Magnum ve Alexander Wang’ın sahip olduğu kendine özgü zanaatkarlık ve ustalığa övgü niteliğindekisınırlı sayıda üretilen Magnum X Alexander Wang imzalı el yapımı soğutucu çanta görücüye çıktı. Magnum x Alexander Wang çanta hazza düşkün yönlerini keşfetmeleri için insanlara ilham vermesi için tasarlandı. Deri çanta, Magnum ve Alexander Wang’ın benzersiz bir işbirliğinin sonucu olarak zarafeti lüksle birleştiriyor. Tasarım hazzı ciddiye alanlar için ustalıkla hazırlanmış premium ve aynı zamanda ezberbozan bir aksesuar olarak sunuluyor.

Bella Hadid, “hazzı ciddiye almanın” ne anlama geldiğini gösterdi

Bella Hadid, Magnum’un “Hazzı Ciddiye Al” kampanyası kutlamalarında; hayatın tadını çıkarmanın ve gerçek hazzı yakalamanın önemini Alexander Wang’la birlikte yer aldığı sahneden paylaştı. Bella Hadid, Magnum’un son kampanya filmindeki gibi doğal tavırları ile beğeni topladı.
Basın toplantısı sonrasında konuşan Alexander Wang: “Magnum X Alexander Wang soğutucu çantayı Cannes’da sizlerle paylaşabildiğim için çok heyecanlıyım. Bugün, çok eşsiz bir projeyi kutlamak için bir aradayız. Çanta, Magnum’la ortak yönümüz ustalık ve zanaati yansıtıyor. Çantalar, haz veren bir Magnum’a ne zaman ve nerede isterseniz ulaşmanıza olanak sağlıyor.” dedi.
Bella Hadid, “Hayatı sonuna kadar yaşamaya tüm kalbimle inanıyorum, bu yüzden Alexander Wang ve Magnum ile bu projede birlikte çalışmaktan dolayı çok heyecan duydum. Magnum X Alexander Wang soğutucu çantası, her yerde ve her zaman haz dolu bir anın tadını çıkarmanızı sağlıyor. Bu işbirliğinden gerçekten keyif aldım ve umarım hazzı ciddiye almaları konusunda başkalarına da ilham veririz” şeklinde konuştu.
Sınırlı sayıda üretilen Magnum x Alexander Wang soğutucu çanta, www.alexanderwang.com adresinde (895Dolar) satışa sunuldu. Çantalardan birini kazanma şansını elde etmek için ise Magnum.com’u ziyaret edebilirsiniz.
Alexander Wang & Bella Hadid’in Hazzı Ciddiye Alan Magnum Tarifleri
Alexander Wang ve Bella Hadid, basın toplantısının ardından Magnum’un dünyaca ünlü barına giderek kendi Magnum dondurma tariflerini yarattılar.
Magnum dondurma barı, bu sene Alexander Wang’ın özgün vizyonu ile tasarlandı: basit, zarif ve göz alıcı. Alex, kadife gibi pürüzsüz dondurma üzerine bir tutam tatlı esmer şeker, çıtır siyah susam taneleri ve narin esmer şeker incileri serpiştirerek kendi Magnum’unu yarattı. ‘’AW’’ kabartmalı bir madalyonla tamamlandı.
Bella, siyah Magnum’unu altın renginde patlayan şekerle kapladı ve altın renkli parça çikolata ile tamamladı. Dondurmasını, “Hazzı Ciddiye Al”ın simgesi ‘B’ damgalı çikolata madalyonla tamamladı.
Dünyanın dört bir yanındaki Magnum Haz mağazaları, yıl boyunca moda, çikolata ve sanattan esinlenen üç Magnum koleksiyonu sunacak.

Exit mobile version