Site icon DieHaber.Com

Bayern Münih’te Arsene Wenger sesleri 

Bayern Münih'te Arsene Wenger sesleri 

Sezona her yıl olduğu gibi şampiyonluk iddasıyla başlayan Bavyera ekibinin 21 puanla ligde beşinci sırada olması başta Başkan Uli Hoeness olmak üzere yöneticileri yeni bir teknik heyet aramaya yönlendirdiği kaydedildi.

Hırvatistan Milli Takımı ve geçen sezonda çalıştırdığı Eintracht Frankfurt’un başarılı futbolunun mimarları olan Niko Kovac’ın takımın başındaki günlerinin  artık sayılı olduğu iddia edildi. Bayern Münih’in evinde oynadığı son dört maçında galip gelemediği vurgulanan haberlerde, ”Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçını oynayacağı Benfica maçının kaybedilmesi durumunda veya en geç hafta sonunda oynayacakları Bremen deplasmanında puan alınmamasıyla yeni bir teknik direktörün takımın başına geçecek. Bu isim son olarak İngiltere’de Arsenal’ı çalıştıran Fransız Arsen Wenger olacak” ifadeleri yer aldı.

Eintracht Frankfurt’a Almanya Kupası’nı kazandırdıktan sonra beş ay önce takımın başına geçen 47 yaşındaki Hırvat Teknik Direktör Niko Kovac’ın Bayern Münih’teki iş garantisinin Benfica maçı sonuna kadar olduğunun yer aldığı haberlerde, ”Düsseldorf karşısında 2-0 ve 3-1’lik skorlarla iki kez 2 gol önde olduğu maçta son saniyede beraberlik golünü kalesinde buldu ve 3-3 berabere kaldı. Takım 12 maçta kalesinde 17 gol gördü.

Bu son 24 yıl içinde Bundesliga’da takımda olmamıştı. Ayrıca ezeli rakibi Dortmund ile arada 9 puan fark trajik ve taraftarlara acı veriyor” yorumları yer aldı. Haberlerde ayrıca Arsen Wenger’den başka bir başka Fransız Zinedine Zidane’nin de favoriler arasında ikinci sırada olduğu kaydedildi. İsa DEVEÇEKEN/ FRANFURT

Exit mobile version