Site icon DieHaber.Com

Barbara'dan 'Schröder'li çarpıcı açıklama

Oyunculuk, sunuculuk ve şarkıcılık yapan Schöneberger, Alman medyasına ilginç açıklamalarda bulundu.
İngiltere Veliaht Prensi Charles ve 20 yıl önce yaşamını yitiren Diana’nın küçük oğlu Galler Prensi Harry’ye yakınlık hissettiğini söyleyen Barbara Schöneberger, ABD’li oyuncu Meghan Markle ile nişanlanan ve şu sıralar evlilik hazırlığı yapan 33 yaşındaki Harry ile ilgili olarak, “Harry’e her zaman yakınlık hissettim. Onun da bana yakınlık hissettiğini hissediyorum. O eğlenceli bir kişilik” dedi.


Kariyeriyle ilgili de açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, “Çok şanslıyım. Benim iş hayatımda çok az kadın var. Hiçbir zaman önceden plan yapmam, çünkü ben en iyisiyim!” dedi.
Erkeklerle ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle dile getirdi: “Ben erkeklerden yanayım. Erkekler ile ilgili klişelerim yok. Onların duygusuz ve sadece cinselliği istediklerini de düşünmüyorum. Ancak yaşamın akışında böyle düşünceler de ortaya çıkabiliyor.”
Schöneberger, hayatta hep kolay yolu seçtiğini anlatırken de şu ifadeleri kullandı: “Hayatım boyunca hep kolayı seçtim. Acı sınırlarını zorlamam. Her zaman en kolay yolları seçerim. Biri bana olmaz derse ben de aynen derim. Başka bir yöne yönelirim. Gerhard Schröder gibi demir parmaklıklara tırmanmam.”
Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, henüz milletvekili iken içkili olduğu sırada Başbakanlık binasının demir parmaklıklarına tırmanıp, “Buraya girmeyi çok istiyorum” demişti. Barbara Schöneberger, zoru sevmediğini anlatırken Schröder’in bu sözlerine gönderme yaptı.

Exit mobile version