Site icon DieHaber.Com

Ayşe Çınar, bu kez herkesin içini kıpır kıpır yapacak

Geçtiğimiz yıl çıkardığı Akdeniz ve Latin müziğinin tınılarını taşıyan ilk albümü ile oldukça beğeni toplayan Ayşe Çınar, bu kez herkesin içini kıpır kıpır yapacak ve insanlara neşe getirecek “Çıkı Çıkı” şarkı ile hayranlarının karşısına ikinci kez çıktı.

Ayşe Çınar’ın “Çıkı Çıkı”, şarkısı klibi de yayınlandı

Tüm dijital platformlarda yerini alan “Çıkı Çıkı”, şarkısının klibi de yayınlandı.
“Çıkı Çıkı”, yönetmenliğini Metin Arslan’ın, müziklerinin ise Erkin Hadimoğlu ve Ender Gündüzlü’nün yaptığı 2016-2017 tiyatro sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda oynayan “Gulyabani” adlı müzikalden sözleri single versiyonu için değiştirilerek alındı. Klibe Metin Arslan ve sahnelerin sivri dilli sunucusu Matmazel Coco da eşlik etti. Hint danslarıyla süslenen klip, sevecen ve eğlenceli bir mahallede birbirine kur yapan iki kişinin aşkını anlatıyor.
Single versiyonunun bestesi Erkin Hadimoğlu ve Ender Gündüzlü’ye, sözleri Metin Arslan ve Ender Gündüzlü’ye, düzenlemesi ise Erkin Hadimoğlu’na ait. Single çalışmasının fotoğraflarında ise Şeniz Özbey imzası bulunuyor.
Daha önce devlet tiyatrolarında oynanan müzikallerde şarkılar yorumlayan ve birçok dizinin jenerik müziğini seslendiren Ayşe Çınar, “Yaşamım boyunca öncelikle kendim için keyif alarak yaptığım müziğimi herkesle paylaşmayı seviyorum.” diyor ve “Çıkı Çıkı” şarkısı ile 2017 nin son aylarında insanlara neşe vereceğinin altını çiziyor.

Exit mobile version