Site icon DieHaber.Com

Aykut Kocaman'ı şimdi göndermek yanlış olur

Aykut hocanın sandalyesinin bir bacağı yok sallanıyor, eğer bir galibiyet serisi yakalamazsa gider veya 2 mağlubiyete devre arasını göremez demiştim.
Türkiye’de böyle bir öngörüye sahip olmak beceri istemez. Ülkemizdeki teknik direktör kulüp ilişkisi böyle maalesef. Başarısızsan gidersin.
Bunda sorun yok ama her başarısızlığı iyi ele almak lazım, bu başarısızlıkta kimin veya kimlerin payı var ona bakmak lazım.
Sezona (Finansal Fair Play kriterlerin den dolayı) ki bu kriterler geçen seneden de belli olmasına rağmen geç transferler yapılarak başlanması büyük sorun yarattı. Bir uyum süreci dedik ama bakıyoruz ki futbol adına da sahada bir şey yok. İşte taraftarı çıldırtan da bu. Ezeli rakibiyle aradaki puan farkı açılıyor, şampiyonluktan kopuyorsunuz. Fenerbahçe gibi bir takımın bu kadar kötü oynayıp, bu kadar az puan almaya hakkı yok. Baktığınızda hücum oynayan bir takım görüntüsü var ama pozisyona giremiyorsunuz, savunmaya bakıyorsunuz evlere şenlik gol yemediğiniz bir maç var o da Galatasaray maçı.
Yapacak çok fazla şey yok şimdi.
Komple takımı gönderemeyeceğinize göre Aykut Kocaman gidecek veya gönderilecek. İkisinin mayası tutmadı ve Aykut hoca şu veya bu nedenle ikinci Fenerbahçe macerasını iyi değerlendiremedi.
Aykut ağabeyi seven sayan bir eski Fenerli olarak bu duruma üzülüyorum. Keşke bu sıkıntılarla karşılaşmasaydı, eğer bir ayrılma söz konusu ise bu günlerde tavsiyem devre arasına kadar beklemek ve devre arasında sonra karar vermekti. Çünkü gelecek hocanın 6-7 maçta bir şey yapabileceğini düşünmüyorum, başta dediğim gibi tek sorumlu Aykut Kocaman mı?
Değilse o zaman iki tarafta (teknik ekip ve yönetim) kulübü fazla yıpratmadan bıraksınlar zararın neresinden dönerseniz kardır derler.

Exit mobile version