Site icon DieHaber.Com

Anadolu’nun renklerini Frankfurt’ta taşıdı

Eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış’ın markanın kreatif direktörü olduğu Anatolia’nın reyonunda rafları, koleksiyon granit, mermer, oniks ve benzeri doğal ve yarı değerli taşlardan üretilen zarif ürünler süsledi.

Erişilebilir lüksü

Anadolu’nun farklı renklerini Anatolia markası altında ziyaretçilere “Erişilebilir lüksü” sunduklarını vurgulayan Beyhan Bağış, ”Tasarım ekibimizin hazırladığı el yapımı zarif ürünler çok beğenildi, adeta kapış kapış gitti” diyerek ilk kez katıldıkları Frankfurt Fuarı’ının kendileri açısından çok verimli geçtiğini söyledi.

Anadolu’nun kültürel zenginliklerini yeni kulaklara aktarabilmek düşüncesiyle yola çıkıp 2011 yılında Anatoli markasıyla dekorasyon objeleri ve hediyeliklerden oluşan ürünleri tüketiciye sunan ve yoğun ilgi gören Beyhan Bağış,”Asırlar boyunca farklı medeniyetlerin yaşayıp kültür, gelenek ve sanat anlayışlarıyla iz bıraktığı Anadolu’nun zenginlikleri dünyanın en ihtişamlı zenginliğidir. Gelecek kuşakların bu kültürlerin zenginliğinden keyif almasını hedefleyip ANATOLI markasını oluşturduk. Anatoli tasarım ekibimiz geçmişe ait üretim tekniği, gelenek, estetik anlayışı, zevk ve aromaların bilgi dağarcığı temelinde günümüze uyarlanmış el yapımı zarif ürünler ortaya çıkardı.” diyerek başarılarının sıırını açıkladı.

Kültürel hediye arayışında olanları buluşturduğu ‘Anatoli’ ile kısa sürede markayı takip edilen bir marka haline getirmeyi başaran Beyhan Bağış, eğitim amaçlı gittiği Amerika’da 14 yıl sonra geri döndüğünü belirtti.  İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT

Exit mobile version