Site icon DieHaber.Com

ALTIN KALPLİ KIZLAR

Gamze Çıplak (31) ile Hande Sar (27)

İki genç kadın Dortmund Çocuk Kliniği’nde tedavi gören 63 kanserli çocuğa hediye dağıtarak sevindirdi. Geçtiğimiz 2  yıl önce Şubat’ta ilik nakli ile sağlığına kavuşan Hande Sar ile yakalandığı lenf kanserini yenen Gamze Çıplak, ’’Çocuk ve ailelerinin gözlerindeki sevinç ile umut bize yeter’’ diye konuştu.

HİSLERİNİ ANLIYORDUM

Hande’ye ilik naklinden sonra ulaştığını dile getiren Gamze Çıplak, ’’Onun yaşadıklarını ben de yaşamıştım. Hislerini çok iyi anlıyordum. Hande’ye ulaştım ve kendisine kanserli çocuklar için bir şeyler yapabileceğimizi söyledim. O da kabul etti. Çocuklar için yüzlerce hediye topladık’’dedi. Sar ise, ’’Zorlu tedavi sürecini çok şükür atlattım. Gamze’nin teklifini hüç düşünmeden kabul ettim. Bu fikir beni çok sevindirdi’’ şeklinde konuştu.

BİZİ GÖRMELERİ ONLARA GÜÇ VERİYOR

Tedavi eden çocukların ve ailelerin dualarının kendilerine yettiğini anlatan Gamze ve Hande, ’’Çocukların ve ailelerin bizim hikayelerimizi dinlemeleri onlara bir nebze güç veriyor. Hasta halindeki fotoğraflarımız ile şimdiki halimizi gören hastalar kendilerinin de aynı şekilde olacağına inançları artıyor’’ diye konuştular. (haberci-gazete)

Exit mobile version