Site icon DieHaber.Com

Almanya’dan Hüner Coşkuner geçti

ALMANYA’DA Frankfurt Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği’nin değerli üstadı Orhan Mercan ve Serpil Uludağ önderliğinde Frankfurt yakınlarında Bad Soden’de düzenlenen Hüner Coşkuner konseri çok güzel geçti.

İki bölümden oluşan etkinliğin ilk bölümünde sahne alan Orhan Mercan yönetimindeki Frankfurt Türk Sanat Müziği Korosu söyledikleri şarkılarla izleyenleri büyülediler. İlk bölümün finalinde Orhan Mercan ve Serpil Uludağ’ın yaptıkları düet beğeni toplayıp dakikalarca ayakta alkışlandı.

Hüner Coşkuner büyüledi ve coşturdu

Konserin ikinci bölümünde güzel fiziğiyle sahne alan Hüner Coşkuner Bad Soden H-Otel Salonun’nu tıklım tıklım dolduran konuklara sevilen parçalarından oluşan bir müzik demeti sundu. Konserde, Türk Sanat Müziği’nin birbirinden seçkin eserlerini güzel sesiyle yorumlayan Hüner Coşkuner’e Frankfurt Türk Sanat Müziği Derneği saz üstatları eşlik etti.

Türk sanat müziğinin ve arabesk müziğin hafızalarda yer alan birbirinden güzel eserlerini seslendiren Hüner Coşkuner, izleyicilerden gelen istek şarkıları da seslendirdi.
Konser sırasında zaman zaman dinleyicilerle sohbet eden Sanatçı Coşkuner, esprileriyle kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Hüner Coşkuner’in söylediği birbirinden güzel şarkılara konuklarında eşlik etmesiyle salon adeta inim inim inledi.

Avrupalı seyirci bir başka Muhteşem sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelen Avrupalı Türkleri mest eden Coşkuner, sık sık iletişim kurduğu seyircisi ile bütünleşti. Sahnedeki dinamizmiyle de dikkati çeken Coşkuner, “Almanya her zaman başka. Frankfurt daha bir başka . Frankfurt ve çevresindeki Türk vatandaşlarımız bu salonu dolduruyor. Hepinizi çok seviyorum.” dedi. Güzelliği ve enerjisiyle izleyenleri kendine bir kez daha hayran bırakan Hüner Coşkuner birbirinden güzel şarkılarıyla da unutulmaz bir gece yaşattı. İsa DEVEÇEKEN/ BAD SODEN

Exit mobile version