Site icon DieHaber.Com

ALMANYADA TÜRK BANKACILAR BULUŞMASI

Avrupa’nın finans merkezi Frankfurt kentindeki Frankfurt Marriott Otel’de gerçekleşen buluşma Kaan Karahan (Org), Yavuz Duman (Saksafon), Ilhan Dikmen (Keman), Emre Aksakal`dan (Gitar) oluşan Türk Müzik Grubu`nun buram buram Anadolu kokan türkü ve ezgilerinden oluşan müzik dinletisi ile başladı.

Düzenli iletişim

Gecenin sunuculuğunu yapan Banka Danışmanı Lale Diler yaptığı selamlama konuşmasında, “Almanya’daki Türk bankaları, diğer ulusların kuruluşlarıyla düzenli olarak iletişim ve işbirliği halinde. Bu etkinlik yakınlaşmaya, tanışmaya çok önemli katkı yapıyor” dedi.
Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, “İlki 1932 yılında Almanya’da açılan ve dört bini aşkın çalışanı ile Türk bankacılık sektörü Avrupa’da çok başarılı bir şekilde ilerliyor. Frankfurt’ta arkamızda bu kadar güçlü Türk bankaları olmasından dolayı gurur duyuyoruz” şeklinde görüş belirtti. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Akbank, Denizbank, DHB Bank, EuroCity Bank, Garanti Bank, İşbank, Oyak Anker Bank, Şekerbank, Vakıf Bank ve Ziraat Bank’ın düzenlediği buluşmaya 500 davetli katıldı. İsa DEVEÇEKEN / FRANKFURT
Exit mobile version