Site icon DieHaber.Com

Bu acıya hangi yürek dayanır

Almanya’nın Butzbach kenti yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 Türk genci yaşamını yitirdi.  18 yaşındaki bir Türk kızı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken çarpıştıkları çekici kamyonunun sürücüsü ise kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlattığı kaydedildi.

Sabah 04.30’da kaza oldu

Geçtiğimiz Cumartesi sabah 04.30 sularında  meydana gelen feci kazada otomobil sürücüsü 23 yaşındaki Paula Yalman ile otomobil içindeki arkadaşları Julia Kabaca (20, Butzbach) ve Kazım Cihan (20, Offenbach) olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri bildirildi.
Butzbach Polisi, Hessen Eyaletini yasa boğan kazanın Butzbach- Langgöns arasındaki B3 nolu otoyolda olduğu, belirlenmeyen bir nedenle Paula Yalman’ın kullandığı Volkswagen Polo marka küçük otomobilin sola geçip karşı yöndeki büyük çekici kamyonu ile kafaya çarpıştığı belirtti.
Kazada otomobil sürücüsü Paula Yalman ile otomobilde bulunan arkadaşları Julia Kabaca ile Kazım Cihan can verdi. Paula ile Julia’nın Süryani Cemaatından oldukları, Kazım’ın ise Offenbach Türk Ocağı Üyesi Ozan Cuma Cihan’ın oğlu olduğu öğrenildi.
Butzbach Polisi feci şekilde ezilen otomobilden kurtulan 18 yaşındaki Butzbach’ta ikamet eden Türk kızının ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını, hayati tehlikeyi ise atlattığını açıkladı. Kazada çekicinin sürücüsünün ise şok geçirdiği kazayı ise hafif sıyrıklarla ucuz atlattığı kaydedildi.
Polis kazanın olduğu virajlı yolda özellikle Pohl Göns mevkiindeki Windhof (Rüzgarlı Çiftlik) adındaki bir restaurantında olduğu yerde çok sayıda kazanın meydana geldiğini bildirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan Giessen Savcılığı, kazanın nedenini bulmak için kazaya karılan iki aracı bilirkişinin inceleyeceğini belirtti. İsa DEVEÇEKEN/ BUTZBACH                         

Exit mobile version